2 YILLIK DEĞİŞİM:)

Kardesim gunde 3 litre fix su tuketiyorum. Sade nescafe spor oncesi. Yesilcay iciyorum aktardan aldigim hemde. Antrenman oncesi 30 dk interval koşu yapiyorum bantta. Yedigime dikkat ediyorum proteinimi 140 civari aliyorum. Agir seyler hamur isi tatli sadece cheat meal de yapiyorum. Daha napim Allah askina :)

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valla dostum ben 300 400 karb alıyorum kilo alamıyorum hala bende nescafe cay vs ıcerım cok su ıcıyorum suan vucut bıraz su tutuyo karnım şiş geziyom cunku cok yıyorum :D

valla dostum ben 300 400 karb alıyorum kilo alamıyorum hala bende nescafe cay vs ıcerım cok su ıcıyorum suan vucut bıraz su tutuyo karnım şiş geziyom cunku cok yıyorum :D
Sıklaşsam yağlarım biraz kapanacak ama hafif fazla deri yağ ile birlesince cirkin gorunuyo. Daha 3-4 aydir vg yapiyorum. Kilom 78 boy 1.76 daha da dusecem yavas yavas ayda 2-3 vererek. Kardiyo ve agirlik yeterli mi yoksa mekik ve abs hareketleri yapayim mi

Sıklaşsam yağlarım biraz kapanacak ama hafif fazla deri yağ ile birlesince cirkin gorunuyo. Daha 3-4 aydir vg yapiyorum. Kilom 78 boy 1.76 daha da dusecem yavas yavas ayda 2-3 vererek. Kardiyo ve agirlik yeterli mi yoksa mekik ve abs hareketleri yapayim mi

ben hiç kardiyo yapmam sadece sabah aç karnına işe gitmeden hem ayıkmak ıcın hemde rahatlıyorum 8-10dk mekık cekerım

ben hiç kardiyo yapmam sadece sabah aç karnına işe gitmeden hem ayıkmak ıcın hemde rahatlıyorum 8-10dk mekık cekerım
Kardesim su halinle kardiyo yapmak komik kacar zaten ben sana kilo vermenin son evreleri , sıkılasma donemini sormak istedim :)

Kardesim su halinle kardiyo yapmak komik kacar zaten ben sana kilo vermenin son evreleri , sıkılasma donemini sormak istedim :)

ben kilo verırkende kardiyo yapmadım onu demek istedim

Tamamdir bilgiler icin tesekkurler dostum :)

Harika bir değişim. Bende yakında başlarım spora. Şuan beslenme düzenini sağlamaya çalışıyorum :D

Harika bir değişim. Bende yakında başlarım spora. Şuan beslenme düzenini sağlamaya çalışıyorum :D
eyvallah teşekkür ederim form korumaya calısıyoruz sımıde kılo almaya ama zor alıyoruz alamıyoruz:)

abi karın kasların duruyormu
4-5 kılo almama rahmen aynı sekıl duruyor fakat soyle bi problem var gunde 1 kılo yogurt 1 kılo sut 400 500 karbonhidrat alınca su tutuyo vucut en guzel sabah boş karna bıde lavoba sonrası bellı oluyor obur turlu hep karnım sıs yani 1 gün karbı kessem cıkıyor tekrar :)

4-5 kılo almama rahmen aynı sekıl duruyor fakat soyle bi problem var gunde 1 kılo yogurt 1 kılo sut 400 500 karbonhidrat alınca su tutuyo vucut en guzel sabah boş karna bıde lavoba sonrası bellı oluyor obur turlu hep karnım sıs yani 1 gün karbı kessem cıkıyor tekrar :)
anladım abi :) kg aldıkça gitmiyor demek son form fotoğraflarını bekliyoruz merakla :).bu arada 1 kg süt 1 kg yoğurt çok değilmi yav :D süt market sütümü abi? süt vg ciye yaramaz geyiği vardıda

anladım abi :) kg aldıkça gitmiyor demek son form fotoğraflarını bekliyoruz merakla :).bu arada 1 kg süt 1 kg yoğurt çok değilmi yav :D süt market sütümü abi? süt vg ciye yaramaz geyiği vardıda
soyle soylıyım lafın gelısi süt sabah yulafa koyuyorum yogurtu gece yatmadna yıyorum annem yapıyor yogurtu sut market urunude sut 400 500 oluyor bazen canım ısterse protein yaparsam evde gece onuda sütle falan yapıyorum oyle yani sut urunlerı tuketmeyınce kuruyorum moralım bozuluyor[DOUBLEPOST=1461698734][/DOUBLEPOST]
Ben bir şey sormak istiyorum bulktan definasyona dogru koldan kac cm ölçü kaybi yaşadiniz ve çalıştığıniz agirliklar ne kadar düştü
ben hiç definasyon yapmadım sadece yazın bılıncsızce 10kılo kadar verdım bılgım yoktu sporla ılgılı 2-3cm dustu koldan allahtan cok kas kaybı yaşamamısım bı ton balıgıyla oruc tutup spora gıdıp fızıktedavı gıdıyodm sen dusun

Back
Yukarı