Türkiyedeyiz , burdakiler Türk.Sen hangi mantıkla , hangi kafa yapısıyla böyle bir başlık yazdın ben onu merak ediyorum.Bu özentilik neden ?
Biz global çalisiyoruz

Türkiyedeyiz , burdakiler Türk.Sen hangi mantıkla , hangi kafa yapısıyla böyle bir başlık yazdın ben onu merak ediyorum.Bu özentilik neden ?
Biz global çalisiyoruz![]()
Dogal diyip milleti kandirmaya gerek yok onceki mesajlarinda deca testo kurunde oldugunu yazmissin ki bu sadece gorunen kismi.ayrica son resimde kolda photoshop oynama var.gelisime gelirsek 2 yil icin guzel vucut steroid olup olmamasi beni ilgilendirmez ama burda yalan soyleyerek veya resme photoshop yapip kimseyi kandiramassin![]()
Sen burdaki insanlari gerizekali sandin heralde?Bir sey soylemene gerek yok her sey ortada zatenBenim guzel memleketim ah ah... Su spora verilen degeri gosteriyo butun yazdiklariniz.. O yuzden geriden geliyo Tr. Turkiye birincisi olan abilerimiz hakkettikleri paralari alamiyolar neyse hepiniz sagolun konuya kilit geliceksede gelsin problem degil yok shopmus oymus buymus ne soyliyim ki
Dogal diyip milleti kandirmaya gerek yok onceki mesajlarinda deca testo kurunde oldugunu yazmissin ki bu sadece gorunen kismi.ayrica son resimde kolda photoshop oynama var.gelisime gelirsek 2 yil icin guzel vucut steroid olup olmamasi beni ilgilendirmez ama burda yalan soyleyerek veya resme photoshop yapip kimseyi kandiramassin![]()
O mesajı burayada kopyala yapıştır yapabilirmisin veya link?
O mesajı burayada kopyala yapıştır yapabilirmisin veya link?
Bende telddyim teşekkürler venge
Bir insan başkalarını kandırabilir ama kendini nasıl kandırır?
Doğal demesen eminim kimse kızmazdı helal olsun derdi
Yalan çok kötüdür
Bende telddyim teşekkürler venge
Bir insan başkalarını kandırabilir ama kendini nasıl kandırır?
Doğal demesen eminim kimse kızmazdı helal olsun derdi
Keşke doğal olsaydı idolüm diyebilirdim ama steroid girince araya motivasyon kalmadı ..