2 Yıllık Kol Değişimi

Selam Herkese

2 yıllık bir gelişim,tabi ki her bölgede gelişim var ama spesifik olarak kol gelişimi merak edenler için paylaşıyorum.

Herkesin idmanı beslenmesi genetiği tabiki farklı.

Başlangıç : 32 Cm
Güncel : 47 Cm

B593A0F3-F6B8-4BBD-B314-4D4E81BC1571.jpeg

Bir önceki konunda belirttiğin gibi "doğal değil" ibaresini beklerdim. Hani biz biliyoruz da onu görmeyen biri heyecana kapılabilir :)

Zaten doğal gibi bir iddiada bulunmadım ki,eski konumda açıkca söylediğim şeyi neden gizliyeyim?[DOUBLEPOST=1560803045][/DOUBLEPOST]
maşallah kolun daha 2.5 ay önce 43 müş buradan kendin yazmışsın
https://www.bodyforumtr.com/threads/1-5-yıllık-değişim-natürel-değil.144982/
seneye savaş cebeciyi geçersin saygılar tebrik ederim

Define durumuna geçmiyorum,ve kreatin yüklüyorum.
Yağ oranım %3 civarı arttı doğal değil mi ölçünün büyümesi?

Bulunmadın ama daha önce açtığın konuyu görmeyen biri doğal sanabilir, o yüzden dedim. Yoksa o konuda direk belirtmeni çok takdir etmiştim.

Haklısın tabi,kişinin beklentisi natürelde bu kadar olmamalı,o posta oranla 7 kilodan fazla aldım ve definasyona girmedim,%3 civarı yağ oranı arttırıp su tuttum,arkadaş yaklaşık 5 aylık bu bulking sezonunda 4 cmlik ölçüye takılmış mesela.

Haklısınız beyler hiç bir şey mümkün değil.
Açıklama yapmaya dahi gerek duymuyorum artık,Alibeyköy Cevahir Avmdeyim yolu düşeni beklerim idman atarız,özelden mesajda yazabilirsiniz.

Yolu düşüp gelmeye karar veren olursa mezurasınıda alıp gelsin lütfen,aklında takılan bir şey varsa yeşillendirelim.

Arkadasin boyun 1.87 ve kollari yagli. 47 cm gorunmeme sebebi kafanizda 1.75 likleri canlandirmaniz. Gelisim gayet guzel, oldschoollar ise cok daha guzel :)

Merhaba hocam ben de 2 senedir bu spordayım ama natürel devam ettim ediyorum ama merak etmiyor da değilim siz hangi kürü kullandınız bu süreçte ?

Back
Yukarı