2 Yıl, Before and After (Rıdvan Kanıoğlu)

Salona kaydoldum ve calisma programim haftada 3 gun, 8 hareket verdi. Program bana çok sacma geldi çünkü 1 gün içinde karın, bacak, omuz, göğüs, triceps, biceps, bel, kanat çalışıyorum ve 3 set 15 tekrar sizce bu ne kadar doğru Kaydım bitince başka salona mı başlamalıyım? 3 x 15 yapıyorum her hareketi.

Yardimci olursaniz cok sevinirim 3 gundur soruma cevap bulamadim
Başlangıç ve vücudunun alışması için güzel yazılmış bir program.

Hocam affına sğınarak 2 yıl önce yakışıklı ama çelimsizmişsin. Şimdi yakışıklılık gitmiş vücut gelmiş :)

Değerli arkadaşlar herkese yorumları için teşekkür ederim her türlü yıkıcı olmayan olumlu yada olumsuz eleştiriye de açığım, steroid konusuna açıklık getireyim açıkçası ney vurulur nasıl vurulur onu bile bilmiyorum tabi buradan kimseyi inandırmak zorunda değilim bu mümkünde değil selamlar

ney vurulur nasıl vurulur diyen bir adam steroidin vurulucağını nerden biliyor Steroid nasıl kullanılır yazarsa anlarım.Naturel yazan bir adamın steroid kullanmadığına pek inanasım gelmiyor[DOUBLEPOST=1431031221][/DOUBLEPOST]ney vurulur nasıl vurulur diyen bir adam steroidin vurulucağını nerden biliyor Steroid nasıl kullanılır yazarsa anlarım.Naturel yazan bir adamın steroid kullanmadığına pek inanasım gelmiyor

Bayılıyorum şu yorumlara yok naturel degil yok şöyle yok böyle ah be kardesim ah be güzel insanlar gece gece gene güldürdünüz beni ☺ Helal olsun kardesim sana doğalsın ve buna inanıyorum . Hayatında basarılar ☺

Bayılıyorum şu yorumlara yok naturel degil yok şöyle yok böyle ah be kardesim ah be güzel insanlar gece gece gene güldürdünüz beni ☺ Helal olsun kardesim sana doğalsın ve buna inanıyorum . Hayatında basarılar ☺
Bende doğal olduğuna inanıyorum. Başka foto atsa abim daha net gorecegiz.

I believe in Fitness

foruma yeni üyeyim. hemen hemen her başarılı insana steroid diye yapıştırıyorlar damgayı. ayıptır, emeğe saygısızlıktır.

bu arada helal olsun. on numara değişim yaşanmış vücutta. bu sporun hakkını vermişsiniz.

Sent from my iPhone 5C using Tapatalk

Herşeyi geçtim şu konuyu atlamamak lazım.

Velev ki fotograflarını paylaşan kişi steroid kullanmış olsun. Ama bunu saklayıp naturel yazmış olsun. Herşeyi geçip neden buna takılıyorsunuz ki? Adam bildiğin Hulk olmuş işte. Ben kendi adıma steroid kullanıyorum, fakat bu arkadaş benden çok çok iyi durumda özellikle omuz başları resmen mükemmeli yakalamış. Bence her ne şekilde olursa olsun 2 senede o noktadan o noktaya gelmek muazzam bir başarıdır. Ben sadece tebrik etmek istiyorum.

Ayrıca kimsenin genetik limitlerini ve yaşantısını bilmiyoruz. O iki foto arasında 2 ay veya 30. gün değişim var mı diyen hevesliler gibi değil, 2 YIL var. Bu az bir süre değil. Gerçekten herşeyi doğru yaptıysa ve genetik yeteneği buna izin verdiyse pekala naturel de olabilir.

2 foto da farklı perspektif ve yakınlıkta çekilmiş, ışık durumu da öyle olduğundan büyük de görünüyor olabilir orada. Çoğunuz ilk resimdeki çelimsiz yapıya bakıp bu olsa olsa steroid ile olur diyorsunuz ama genetiğinin iyi olması veya elverişli olması demek, doğuştan omuz başı yuvarlak olacak demek değil, eklem ve kas yapısının adaptasyon ve kendini onarım yeteneği demektir. Kullanmadığı dönemlerde cılız, ihtiyaç dahilinde hızlı gelişim gösteriyor olabilir. Yani bilmediğiniz ve benim de bilmediğim bir sürü durum var yargılamadan önce bence biraz dinleyin. Tüm bunlara rağmen ilaç kullanmış da olabilir hayır diye de bir iddiam yok, eve diye de.

Ayrıca şunu da belirtmek isterim, 2. foto sanki spor salonunda spor esnasında çekilmiş gibi geldi bana. Yani normalden biraz daha şişkin duruyor olabilir bu da sizi steroid kullanıyor diye düşündürmüş olabilir fakat kardeşimiz doğalım diyorsa doğaldır kimi neden kandırsın

insanın isteyipte yapamayacağı birşey var mıdır acaba merak ediyorum. İstemiş ve başarmışsın bloodson tebrikler. Akıl isteyecek, yürek inanacak gerisi sabır ve çalışma.

Genetik durumu ortada doğal olarak kol ölçüsü limitleriyle ilgili araştırmalar yapmanızı tavsiye ederim bu arkadaş o bilekle en fazla 40 cm kol yapabilir fakat fotolarda en az 43 cm kol var bu işten anlayanları görmek güzel dontyouloveme gerçekten tebrik ediyorum iyi yakaladın ;)

Ben steroid kullanmasam ve foto koysam naturel yazmam yani gerek duymam. Neden naturel olduğunu belli etme ihtiyacı duydun? Trapezlerin şekli de steroidim diye bağırıyor :)

Ben steroid kullanmasam ve foto koysam naturel yazmam yani gerek duymam. Neden naturel olduğunu belli etme ihtiyacı duydun? Trapezlerin şekli de steroidim diye bağırıyor :)
Steroid alanların çoğu bunu demekten utanır çok azı gerçekten yürekli bunu açıklamaya Arnold bile kendi döneminde doğalım diye dolanıyordu şimdi ne yaptığına dair herşeyi açıklamış durumda. Arkadaşın fotoğraflarında yüzü falan açık tanıdıkların kulağına gider diye korkmakta sanırım :D

Back
Yukarı