Omuz programı neyi değiştirir ki 5-6 farklı hareket var zaten. Mesela lateral raise'i ayakta değil oturarak yapınca veya 3 set yerine 4 set yapınca daha iyi bir gelişim mi elde edeceksinOmuz programini ogrenmek istiyorum sahsen, fotoda tam benim istedigim sekildeler. 2 seneye yakin bir zaman calismama ragmen boyle sonuclara ulasamadim.
Tesekkurler
5-6 farkli hareket olmadigi kesin, onu tartismak istemiyorum. Benim asil sormak istedigim hangi hareketleri ne sekilde eda ettigi idi. Ornegin set aralarini kisami/uzunmu tutuyor, belki herhangi omuz hareketinden sonra baska bir hareketle "drop set" mi yapiyor, haftada kac gun omuz calisiyor gibi...Omuz programı neyi değiştirir ki 5-6 farklı hareket var zaten. Mesela lateral raise'i ayakta değil oturarak yapınca veya 3 set yerine 4 set yapınca daha iyi bir gelişim mi elde edeceksin![]()
![]()
bunlar olayın sadece %10u falan. Kasın yapısı, boyutu, uydu hücrelerinin yoğunluğu gibi genetik faktörler olayın %90ını oluşturuyor. Aynı program farklı kişilerde farklı etki gösteriyor.5-6 farkli hareket olmadigi kesin, onu tartismak istemiyorum. Benim asil sormak istedigim hangi hareketleri ne sekilde eda ettigi idi. Ornegin set aralarini kisami/uzunmu tutuyor, belki herhangi omuz hareketinden sonra baska bir hareketle "drop set" mi yapiyor, haftada kac gun omuz calisiyor gibi...
Birak konu sahibi cevap versin, senin amacin makara @burakbyr
genelde olumlu olumsuz hiçbir yoruma cevap vermedim ama korkma kelimesi hiç hoş değil sanal ortamda klavye başında insanlara önüne geleni söyleyebilmek çok kolay tabi. Bizim tek korkumuz ALLAHA, ALLAH'dan korkan da kulu kandırmaya tenezzül etmez...Steroid alanların çoğu bunu demekten utanır çok azı gerçekten yürekli bunu açıklamaya Arnold bile kendi döneminde doğalım diye dolanıyordu şimdi ne yaptığına dair herşeyi açıklamış durumda. Arkadaşın fotoğraflarında yüzü falan açık tanıdıkların kulağına gider diye korkmakta sanırım![]()