• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2 senelık çalışmam

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WX
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

WX

Üye
İyi günler arkadaşlar bu sporda 1 ay sonra 2. senemi kutlucam :D değişimimi diğer arkadaşlara ilham olsun diye paylaşmak istedim.
1. resim(88 kg ) 2010 yazına aittir daha sonda 2011 nisan ayında saçma bir diyetle spor yapmadan 2(68 kg). resimdeki gibi oldum sonra spora basladım 2. resimde başlayalı 1.5 ay olmuştu. bu 2 sene boyunca sadece 2 kez ara vermek zorunda kaldım oda hastalık yüzünden 2 . hastalığım pahalıya patladı bana 1 ay gidemedim spora ve halım 3.(nisan 2013) fotoda ki gibi aşırı yağlı oldu belim 92 cm olmuştu daha sonra zorda olsa toparladım kendimi. vücut yapımın endomorfi olduğunu düşünüyorum çünkü çok kolay yağlanıyorum ve vücudum çok yumuşak.Bacak fotoğrafı çekmeyi unutmuşum ama haftada 1 gün bacağa ayırıyorum baldır 55 cm kalf 39 cm en kısa zamanda onuda atacağım.

ölçüler imden bildiklerim
kol başlangıç 30-31 gibi şu an 39 soğuk ölçüler
belim şu an 80 cm
başlangıç boyum 1.71 şu an 181 boyundayım yaşım 21.

Sakalım felanda spora başladıktan sonra çıktı öncesinde tüy bile yoktu.

saygılar.

Eklentiler

• 73574_450392509655_5807477_n.jpg
    73574_450392509655_5807477_n.jpg
    101,2 KB · Görüntüleme: 4.274
  • Fotoğraf0335.jpg
    Fotoğraf0335.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 3.861
  • IMAG0390-1.jpg
    IMAG0390-1.jpg
    107,1 KB · Görüntüleme: 3.806
  • DSC_0309.jpg
    DSC_0309.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 3.499
  • DSC_0320.jpg
    DSC_0320.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 3.511
  • DSC_0317.jpg
    DSC_0317.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 3.635
  • DSC_0322.jpg
    DSC_0322.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 3.425
  • DSC_0323.jpg
    DSC_0323.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 3.619
  • DSC_0328.jpg
    DSC_0328.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 3.628
  • DSC_0340.jpg
    DSC_0340.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 4.033
Hocam tebrikler güzel gelişim sağlamışsınız,spor hayatınızda başarılar dilerim

• Like
Reactions: WX
Kanatlar çok iyi gelismis. Midede hala biraz yağlar var. Diğer bölgeler de çok hoş. Before gördükten sonra müthiş başarı. Kilo problemi olan arkadaslara güzel örnek olacaktır.

• Like
şu body boyu kısaltıyor ya da sakalım çıkmıyor diyenlere örnek bi kişisin . 19 yaşından sonra 10 cm boy uzaması + tüy yokken sakal çıkması :)

önceki haline bakarsak 2 senede daha ne olsun tebrikler :)

• Like
Boyun 19 yaşından sonramı uzadı 10 cm?

evet 19 yaşından sonra 2 senede toplam 10 cm uzadı bı 6 aydırda ölçmüyorum belkı daha uzamışımdır :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:16 ----------

Kanatlar çok iyi gelismis. Midede hala biraz yağlar var. Diğer bölgeler de çok hoş. Before gördükten sonra müthiş başarı. Kilo problemi olan arkadaslara güzel örnek olacaktır.

Mideden hiçbir zaman kurtulamadım bu sene tam kurtulacam derken hastalıkla çok yağlandım bu sene buna şükür diyelim :D

boy uzaması için esneme bara asılma gibi ozel bi program uyguladın mı. benm boyum da 173 cm ben de uzmak istiorm biliorm yuzde doksan genetik ama merak ettim

boy uzaması için esneme bara asılma gibi ozel bi program uyguladın mı. benm boyum da 173 cm ben de uzmak istiorm biliorm yuzde doksan genetik ama merak ettim

esneme hareketleri yaptım fakat amacım boy uzatmak degildi uzattığını da bilmiyordum belimdeki sorundan dolayı doktorun verdiği 6-7 egzersiz vardı onların yardımının olduğunu düşünüyorum ve sürekli barfix çekerdim sırt kaslarını kuvvetlendirmek için.

boy uzaması için birçok esneme hareketi yaptım males sonefuç alamadım yaş oldu 20 geç kaldıgımdan dolayı galiba.senin heralde uzuycagın varmiş o yuzden uzmamışsındr muhtemelen.genetiğin dışına pek fazla çıkılmıyor malesef.

boy uzaması için birçok esneme hareketi yaptım males sonefuç alamadım yaş oldu 20 geç kaldıgımdan dolayı galiba.senin heralde uzuycagın varmiş o yuzden uzmamışsındr muhtemelen.genetiğin dışına pek fazla çıkılmıyor malesef.

tabi onlarında etkisi var ben esnemeleri gece yatmadan ve sabah kalkar kalkmaz düzenli bir şekilde yaptım int resimlerini bulup paylaşırım şimdi belki işine yarar.

Back
Yukarı