Ketojenik diyet ile ilgili araştırmalarım sonuçsuz kaldı. Herkes birşeyler yapmış kafasına göre ama öyle bir diyet değil bence ketojenik diyet. Daha önce 8 kilo verdiğim dukan diyeti ile tekrar karşı karşıyayız. Bu sefer ilkine göre daha eğlenceli geçecek. Çünkü bu sefer tatlandırıcılı, yumurta beyazlı ve süt tozlu tatlılarıda ekliyoruz diyet listesine. Dün yulaf kepeği, süt ve tatlandırıcı ile helva yedik örnek olarak. Bugün 2. günümüz. Dünden başlayalım listeye.
Tavuk yemekten bıkan arkadaşlar köri ve light süt ile yapılmış tavuğu araştırsınlar. Bağımlısı olacak ve tavuğu daha çok iştahla yiyeceklerdir. Kalori hesabı ve gramaj hesabı yapmıyorum. Aç kalmıyorum.
Kilo : 76
Boy : 169
G.tlek - Göbelek
Ölçü almıyorum. Daha öncede ölçü alarak çalışmıyordum. Benim gözüme güzel gelene kadar ölçünün önemi yok çünkü.
1. GÜN YEMEK LİSTEM
Sabah : 3 tane haşlanmış tam yumurta
Ara : 250 ml light süt
Öğlen : Haşlanmış tavuk ve Jambon arası lor (fırında)
Ara : 1 Yemek kaşığı goji berry
Akşam : 300 gr Köri ve light süt ile soslanmış, haşlanmış tavuk - Light ayran
Uykuluk : Helva - (Yulaf kepeği, light süt ve tatlandırıcılı)
Tavuk yemekten bıkan arkadaşlar köri ve light süt ile yapılmış tavuğu araştırsınlar. Bağımlısı olacak ve tavuğu daha çok iştahla yiyeceklerdir. Kalori hesabı ve gramaj hesabı yapmıyorum. Aç kalmıyorum.
Kilo : 76
Boy : 169
G.tlek - Göbelek
Ölçü almıyorum. Daha öncede ölçü alarak çalışmıyordum. Benim gözüme güzel gelene kadar ölçünün önemi yok çünkü.
1. GÜN YEMEK LİSTEM
Sabah : 3 tane haşlanmış tam yumurta
Ara : 250 ml light süt
Öğlen : Haşlanmış tavuk ve Jambon arası lor (fırında)
Ara : 1 Yemek kaşığı goji berry
Akşam : 300 gr Köri ve light süt ile soslanmış, haşlanmış tavuk - Light ayran
Uykuluk : Helva - (Yulaf kepeği, light süt ve tatlandırıcılı)