2. Kez Dukan Diyeti Günlüğüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gecce
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dukanın 3. evresi low carb diyeti ile benzer nitelikte. Fakat dukanda yağ yok. Ben buradaki günlüğü bıraktıktan sonra zeytinyağı alımını arttırdım. Diğer yağları kullanmıyorum. Son 1 haftadır otelde tatildeydim ve en az 4 kilo alacağımı tahmin ettiğim şekilde diyet bozdum. Yemeklerim protein içerikli olsada üzerine koca tabak tatlı yedim, meyve yedim. Geldiğim gün 67,4 ertesi sabah (ki sabah tartılırım hep) 65,4 tü kilom. Kalori oranını aşmadıktan sonra ve sağlıksız beslenmedikten sonra kolay kilo alınabileceğini sanmıyorum.
Benim okuduklarım 1 besin türünü komple çıkardıktan sonra verilen kilolar hızlı bir şekilde alındığı yönünde eğer dikkat edilmezse.Youtube da yayın yapan üstadlarda böyle diyor

Benim okuduklarım 1 besin türünü komple çıkardıktan sonra verilen kilolar hızlı bir şekilde alındığı yönünde eğer dikkat edilmezse.Youtube da yayın yapan üstadlarda böyle diyor

Ramazanda 1 ay oruç tuttum, sporu çok aksattım, tatlı yedim, her iftar yemeğin yanında çiğköfte yedim. Bayramda küçük porsiyonlarda baklavalar yedim. Baktım kilo oranında değişme yok. Tatilde tatlıyı abartı yedim. Meyveyide öyle. Gözleme yedim, pizza yedim. Ama mutlaka protein ağırlıklı beslendim. Hızlı bir şekilde almak bir yana geldiğim günden sonra bile değişme yok çok şükür. Şimdi tekrar aynı beslenme düzenimde gidiyorum. Hem dukanda da komple çıkarma olayı 1 ve 2. evrede. Daha sonra alıştıra alıştıra geri beslenme düzenine dönüyorsun. Ama sen 3. evre gibi besleniyorum.

Back
Yukarı