Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar idrar yolları enfeksiyonu nedenıyle 2 hafta spor yapamıcam 1 haftadır yapmıyorum 1 hafta daha gıdemıcem 2 aydır düzenli yapıyorum sizce evde naasıl formda kalabilirim elimde mevcut 4 kg lık dumbell var yardımlarınız lütfen
ztn fazla bır kas gelısımın olmadıgından 2 ay boyunca 2 hafta gıtmesende formundan bır sey kaybetmezsın ama evde yapılan hareketlere bak dambıllarla 4kg dambıllarda hafıf bence
Fazla birşey kaybetmezsin dert etme,ayrıca önemli olan senin sağlığın bırak 1-2 hafta gitme iyi olunca zaten 1 haftada kapatırsın olmaz ama yined eherhangi bir kayıp yaşarsan .
Anladım arkadaşlar tabiki en önemlisi sağlık ama kendımıde kötü hissediyorum böylede ve bide kılo sorunum vardı kılo alamıyordum 60 kılo oldum tam bu hastalık cıktı sımdı ıyıce zayıfladım istahsızlık bulantı var 2 gündür bişey yemıyorum ne yapabılırım