fuigo
Üye
Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım. Öncelikle şunu söyleyeyim çok faydalı bir forum, okudukça faydalanmaya çalışıyorum. Emeği geçenlere teşekkürler.
33 Yaşındayım. 1,83 Boyum var. İşimden dolayı hayatım boyunca hep düşük enerjili hareketsiz işlerle uğraştım, o yüzden kas kütlem neredeyse yok gibi.
96 kiloyla başladım bu spora 2. ayım bugün doldu. Başlangıçtan beri süreci resimleyip gözlemlemeye çalıştım.
Yağ yakıcı olarak 3. Hafta sonunda L-Carnitine 1800 Mg. kullanmaya başladım.
Haftada 3 gün spor yapıyorum. ilk 30 dakika kardiyo - 1 saat ağırlık çalışması - 30 dakika kardiyo şeklinde idmanı tamamlıyorum.
Diyetim ise bana göre sert bir diyetti ama alıştım.
Sıfır Şeker
Çok düşük miktarda tuz
Sıfır ekmek
Sabah : 4 adet yumurta ( 2 Tam )
Ögle : 200 Gram pilav 200 Gram tavuk göğsü - domates
Aksam : 200 Gram lor peyniri - Salatalık Bazen 1 Litre ayran
Standart diyetim bu, arada sırada balık ve et yedim. 1,5 ay hiç hile günü yapmadım lakin şimdi her hafta hile günü yapmaya başladım.
Görüşleriniz fikirleriniz ve önerilerinizi bekliyorum. Resim de de göreceğiniz gibi kollar çok zayıf. Hocam henüz kas inşaasının bitmedini antreman programında temel hareketlere o yüzden halen devam etmekteyim.
33 Yaşındayım. 1,83 Boyum var. İşimden dolayı hayatım boyunca hep düşük enerjili hareketsiz işlerle uğraştım, o yüzden kas kütlem neredeyse yok gibi.
96 kiloyla başladım bu spora 2. ayım bugün doldu. Başlangıçtan beri süreci resimleyip gözlemlemeye çalıştım.
Yağ yakıcı olarak 3. Hafta sonunda L-Carnitine 1800 Mg. kullanmaya başladım.
Haftada 3 gün spor yapıyorum. ilk 30 dakika kardiyo - 1 saat ağırlık çalışması - 30 dakika kardiyo şeklinde idmanı tamamlıyorum.
Diyetim ise bana göre sert bir diyetti ama alıştım.
Sıfır Şeker
Çok düşük miktarda tuz
Sıfır ekmek
Sabah : 4 adet yumurta ( 2 Tam )
Ögle : 200 Gram pilav 200 Gram tavuk göğsü - domates
Aksam : 200 Gram lor peyniri - Salatalık Bazen 1 Litre ayran
Standart diyetim bu, arada sırada balık ve et yedim. 1,5 ay hiç hile günü yapmadım lakin şimdi her hafta hile günü yapmaya başladım.
Görüşleriniz fikirleriniz ve önerilerinizi bekliyorum. Resim de de göreceğiniz gibi kollar çok zayıf. Hocam henüz kas inşaasının bitmedini antreman programında temel hareketlere o yüzden halen devam etmekteyim.