Merhaba bir süredir forumda dolasıyorum gördüğüm bir kaç programı daha doğrusu hareketleri yapıyorum sonuc alıyorum ama yine de yardım almak istedim benim programım şöyle
1.Gün
4*100 mekik
sonra dumbell bench press 8*8
dumbell flyes 6*8
dumbell bench press (close) 6*8
dumbell curls 8*8
dumbell preacher curls 6*8
2.Gün
4*100 mekik
Neck dumbell press 8*8
Latarel 4*8 (bu harekette baya zorlanıyorum )
Arnold press 6*8
Dumbell lateral raises 4*8 (bu harekette zorlanıyorum )
3.gün
4*100 mekik
Dumbell french 4*8
sonra bir gün dinlenip basa alıyorum. Açıkçası doğrumu yanlış yapıyorum bilmiyorum. Forumu elimden geldiğince takip ediyorum. Bazı programlara göre hafif bazılarına göre yorucu oluyor. Ama benim isteğim tam anlamıyla bodyci olmak değil hem sağlıklı hemde düzenli bir vücudum olmasını istiyorum. Ve istediğimi elde ediyorum gibi ama artık antremanımı bitirdiğimde tatmin olmuyorum. Bu yüzden de değiştirmeye karar verdim. Nerelerde neleri değiştirmem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Not: dumbellım 8 kg
1.Gün
4*100 mekik
sonra dumbell bench press 8*8
dumbell flyes 6*8
dumbell bench press (close) 6*8
dumbell curls 8*8
dumbell preacher curls 6*8
2.Gün
4*100 mekik
Neck dumbell press 8*8
Latarel 4*8 (bu harekette baya zorlanıyorum )
Arnold press 6*8
Dumbell lateral raises 4*8 (bu harekette zorlanıyorum )
3.gün
4*100 mekik
Dumbell french 4*8
sonra bir gün dinlenip basa alıyorum. Açıkçası doğrumu yanlış yapıyorum bilmiyorum. Forumu elimden geldiğince takip ediyorum. Bazı programlara göre hafif bazılarına göre yorucu oluyor. Ama benim isteğim tam anlamıyla bodyci olmak değil hem sağlıklı hemde düzenli bir vücudum olmasını istiyorum. Ve istediğimi elde ediyorum gibi ama artık antremanımı bitirdiğimde tatmin olmuyorum. Bu yüzden de değiştirmeye karar verdim. Nerelerde neleri değiştirmem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Not: dumbellım 8 kg