2.5 aylığım kafamdaki sorulara yanıt arıyorum

Merhaba bb ye yaklaşık 2.5 ay önce başladım. 1.84 boyunda 68 kilo ile başladım. Yoğun bir beslenme programı ve 2 hafta önce kullanmaya başladığım gainerle 80 kilo oldum. hedefim 90 kiloya çıkıp sonradan definasyon ile güzel bir vücut yapmak. Kafama takılanlara gelirsek bölgesel çalışıyorum göğüs ön kol - sırt arka kol - bacak omuz giriyorum haftada 4 gün gidiyorum 4. Gün keyfim ne isterse onu çalışıyorum. 1. Sorum haftada 1 kere 1 bölgeyi çalışmak mantıksız geliyor ne yapabilirim. 2. Sorumda hiç karın çalışmadıö başldım başlayalı karın çalışmak kilo almama engel olurmu yada zayıflatır mı ? Tavsiye ve önerilerinizi de bekliyorum teşekkür ederim

Ben boş beleş öğrenciyim gün icinde hareketli olmadığım için 6 gün spora gidiyorum her bolgeyi haftada 2 kere calistiyorum ayrıca mekik hareketleri zayiflatmaz karin bolgesini hacimlendirir sadece estetik gorunum olur

kilo alım hızını azaltmak hayırlı olacaktır diye düşünüyorum.program için de yeni başlayanlara daha yüksek frekanslı(frekanstan kasıt bölgelerin haftada daha çok sayıda çalıştırılması)programlar öneriyoruz.forumdaki fullbody başlığı incelenebilir,üst vücut alt vücut(upper/lower)tarzı programlar denenebilir ya da çift bölge 2şer döngü şekilde çalışılabilir.forumda gereken her bilgi mevcuttur.

Back
Yukarı