2.02 m boy vücut geliştirme ?

Merhaba arkadaslar 2.02 boyunda 80 kiloyum ektomorf vücut tipine sahibim dışarıdan bakıldığında cok zayif gozukuyorum spora kac kere basladim ama hep bi umutsuzluk var icimde çünkü boyum uzun kollarim bacaklarim uzun ayni zamanda ektomorfum gelisimim cok zor olucak ve cevremdeki insanlarda moralimi cok bozuyo normal kisa boylu bi ektomorf 6 ayda yapiyosa diyelim benim 12 ay ben napmam lazim lütfen bana yardımcı olun ve kac kilo olmam gerek fit bi vucut icin.bu arada fotomodellik yapıyorum amacim best modelliğe katilmak ve derece yapmak bunun icin hangi vucut ölçülerinde ve kiloda olmaliyim yardimci olursaniz sevinirim iyi forumlar

Eurafındaki insanları dinleyeceksen hedef koymanın ne anlamı var :) rakamlara takılma . Git çalışmaya başla . Yapan nasıl yapmış

ayni zamanda ektomorfum gelisimim cok zor olucak

Vücut tipiyle gelişimin alakası yok. Vücut tipleri bilimsel bir sınıflandırma değil.

kisa boylu bi ektomorf 6 ayda yapiyosa diyelim benim 12 ay

Öncelikle bunu nereden çıkartıyorsun? Öyle olsa bile tabi ki birileri daha kısa, birileri daha uzun sürede gelişecek. Aynı marka gofret değiliz biz, elbette herkesin farklı özellikleri olacak.

Modellikten anlamam ama herhangi bir işte başarılı olmak istiyorsan kafa yapını değiştirmen lazım. 2 metre boyun var, hala vücut yapısı konusunda hayıflanıyorsun.

hocam belki birkaç seneni alacak sağlam bir sonuç ama,biz kısa boylular geldiğin noktayı kıskanacak orası kesin :)

Back
Yukarı