• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

18 Yaşındayım 40 Cm Kol 75 Kiloyum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
xAnDeRcAgE dedi:
Karasan dedi:
kafayı hiç bir şey kullanmadımla bozmuşsun ??? tüm suçlular bir şey yapar ama kimse ne yapıp yapmadığı konusunda fikri olmadığı halde kişi sürekli ben yapmadım der. sende de böyle bir sorun mu var yoksa.

Arson psikolijiyle ilgilisin sanirim!
Bende aynisini diyecektim, bu kadar done dolasa, ilaç kullanmaktan bahsediliyor, benim midem bulandı, dedim acaba birşey kullanıyorda bunun aksini iddia ederek kendini mi rahatlatmaya calısıyor xander...
Walla yapanda yapmayanda kendisine...
İnsan kendini memnun etmeli, bizi ikna etmenin onemi yok.
wallaha 2 gün önce başladım bişeyler kullanmaya kür yapacam bitsin bir daha yapacam artık parayı sadece bu işe yatırıcam büyümek lazım....
Gerçekden çok hırs yapmışsın bu sporda önemli bir faktör bu tebrik ederim,ama dikkat et fazla hırs da bazen sağlığı bozar.
Kür yapcam demişsin umarım fazla kuvvetli ilaçlar kullanmassın :?: :?: Sonuçda sağlık herşeyden önemli :!:

Xandarage ve Ömer41 - Güzel ornekler herkes icin... mutlaka okunmalı.. Bestseller POSTLAR

Bende olacağım o örneklerden, biraz zaman istiyorum sadece :) İyi sizin aileniz karşı çıkmıyor, babamla dün akşam nasıl kavga ettim. Adam beni 3 ayda Ronnie olcam sanıyor, süzme salak diyoruz biz böylelerine. Hayatında spor yapmamış adam, geliyor bana çok bildiğini sanıyorsun falan diyor. Hey allahım nelerle uğraşıyorum arkadaşlar, şükredin sizin böyle uğraştığınız şeyler yok :)

Excursion dedi:
babamla dün akşam nasıl kavga ettim. Adam beni 3 ayda Ronnie olcam sanıyor, süzme salak diyoruz biz böylelerine.

baban hakkinda neden böyle seyler yaziyorsun... ayiptir kardesim. :shock:

arkadaslar xandacage ban yemis hala neyi tartisiyorsunuz... ayrica neden ban yemis bilen var mi aranizda. ben forumu pek iyi takip edemiyorum. saygilar.

Excursion dedi:
Bende olacağım o örneklerden, biraz zaman istiyorum sadece :) İyi sizin aileniz karşı çıkmıyor, babamla dün akşam nasıl kavga ettim. Adam beni 3 ayda Ronnie olcam sanıyor, süzme salak diyoruz biz böylelerine. Hayatında spor yapmamış adam, geliyor bana çok bildiğini sanıyorsun falan diyor. Hey allahım nelerle uğraşıyorum arkadaşlar, şükredin sizin böyle uğraştığınız şeyler yok :)

aslında kızmamak lazım babam bana ben senın kadar calıssam soyle olurdum yok boyle olurdum simdi yaklasık 8 aydır calısıyo ve bir numara yok söyluyorum ona ne oldu baba hanı ne oldu ya sen haklıymısın dıyo bence sende babanı spro baslat gorsun :)

starspor dedi:
Excursion dedi:

aslında kızmamak lazım babam bana ben senın kadar calıssam soyle olurdum yok boyle olurdum simdi yaklasık 8 aydır calısıyo ve bir numara yok söyluyorum ona ne oldu baba hanı ne oldu ya sen haklıymısın dıyo bence sende babanı spro baslat gorsun :)

Babam beni görünce iştahı kabardı sanırım babamda başlıyacak diyo gelecem diye ama bakalım :D

DinamiC dedi:
starspor dedi:
Excursion dedi:

Babam beni görünce iştahı kabardı sanırım babamda başlıyacak diyo gelecem diye ama bakalım :D

samsunda hangi salondasın transfer edelim seni ve babanı :?

starspor dedi:
DinamiC dedi:
starspor dedi:
Excursion dedi:

Samsun/19Mayıs da zaten birtane var reklam yasak heralde reklam olmasın diye adını bosver...Body çalışmak içinde 19mayıstan kalkıp bafraya gelemem heralde :)

DinamiC dedi:
starspor dedi:
DinamiC dedi:
starspor dedi:
Excursion dedi:

Samsun/19Mayıs da zaten birtane var reklam yasak heralde reklam olmasın diye adını bosver...Body çalışmak içinde 19mayıstan kalkıp bafraya gelemem heralde :)

hımm reklam yasak ha ok bılmıyodum ben samsundasındır dıye arkadaslarımın salonuna transfer etcektım senı olsun sen bızım fuatın yanındasın gecen cumartesı yanımdaydı esıyle benı tanır sende gelırsen tanısalım

bomberman dedi:
Excursion dedi:
babamla dün akşam nasıl kavga ettim. Adam beni 3 ayda Ronnie olcam sanıyor, süzme salak diyoruz biz böylelerine.

baban hakkinda neden böyle seyler yaziyorsun... ayiptir kardesim. :shock:

arkadaslar xandacage ban yemis hala neyi tartisiyorsunuz... ayrica neden ban yemis bilen var mi aranizda. ben forumu pek iyi takip edemiyorum. saygilar.

bi ara bizi çalıştığı salonun reklamını yapmış ondan sanırım.resimli falan yani baya güzel reklam :D

boy 1,73 mü ik sırt resimlerini kim çekmişse xAnDeRcAgE çok kötü bir açıdan çekmiş.Alınma ama 1,50 lik adam gibi çıkmışın.
Yarışmalara katılmak için çok fırın protein yemen lazım gibi. Bu spor sabır işi .Hırsın umarım sabrını törpülemez.
.bence biraz daha net resimlerini koyarsan hocalarımızın sana çok yararlı tavsiyeleri olacaktır.çalışmalarında başarılar

Bende 6 aydır bu sporla ilgileniyorum,en büyük problemim kol,çok düzenli çalışmama rağmen kollar büyümüyor 31de takılıp kaldı,ama senin kollar çok iyi 38cm ama çok yağlı vucudun var,

1-) Boyun 1.70 altında kesinlikle
2-) Çok kilolusun tamam bodyde kilolu ol derler iyi olur ama bu kadarıda çok fazla
3-) 1.73 bir kişi 75 kilo olduğunda bu kadar kilolu olmaz bence ya da imkanı yok :-D

Çalışmalarının devamını dilerim.Bende resimleri koyacağım bakalım ne yorumlar gelecek

saygılar.

Erdal hoca belki şevkini kırmamak adına üzerinde durmamış olabilir ama bence yarışmaya daha yol var.kanat pozu vermişsn fakat ben kürek kemikleri dışında fazla bir kas kütlesi göremiyorum.kolda daha dolması gerkeen yerler var ve yarışma evresinde derinlik kazanma uğruna ölçü vermen gerektiğinide unutma.şu anki ölçüler bu aşamada bence yetersiz.aynı azmi kaybetmeden birkaç yıl daha geçir.sendeki hırs artı avantajın.bunu mutlaka kullan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı