Bu yazı yazlıkta geçireceğiz. Evde 2 ay içinde kilo alamaz mıyım?Aslında boyunu fit olmak için avantaja çevirebilirsin, o boyda 65kg da %9 yağ oranı yaparsan bir hayli fit durursun. benimde yaşım 16 arkadaşım olarak sana vereceğim en güzel tavsiye bir spor salonu bul ve günlük makrolarını hesapla çıkabildiğin maksimum kiloya kadar zorla, ilk seneni iyi değerlendir.
Gerçekten cevabınız için çok teşekkür ederim, biraz araştırdım ve gayet mantıklı geldi ama 1 günde 4 litre süt biraz fazla değil mi??Gomad yap
Sağlam kilolarda iki dumbell ve beslenme şart ve birde adam gibi göğüs çalışmak için ekstra koltuk gibi birşey lazım ince ve uzun ebatlara sahip, aslında bir adı vardı da tam hatırlamıyorum.Bu yazı yazlıkta geçireceğiz. Evde 2 ay içinde kilo alamaz mıyım?
Kardeşim kesinlikle yapma bunuGerçekten cevabınız için çok teşekkür ederim, biraz araştırdım ve gayet mantıklı geldi ama 1 günde 4 litre süt biraz fazla değil mi??
maksat kilo almaktan ziyade kas almak olmalı karbonhidrata abanırsa alacağı şey sadece yağ kas için protein yemesi lazımYanlış karbonhidrat kg aldırır tavsiyem 1 porsiyon tavuklu pilav ye birde 1000 kalorilik shake yap gece yatarken ye kg alırsın
Merhaba. Bende bir haftadır günde 1.5 litre süt içiyorum 1.5 kilo aldım. (Sabah kalktığımda tartılıyorum). Aynı zamanda 2 günde bir şınav mekik yapıyorum arada bir bisiklet sürüyorum.en iyi kilo alma yöntemi gomad ama 4 litre biraz çok ben 1.5 litre içtim günde 20 günde 6 kilo aldım