175 cm 47 kiloyum :(

Sekai

Üye
Abilerim ben 16 yaşındayım.Çok zayıfım, denize girerken falan çekiniyorum. Bu yaz bitene kadar kilo almak istiyorum. Yardım edebilir misiniz? Bir de çevremdekiler kısa olduğumu söylüyor. Uzamak için yüzme,basketbol vs. faydası olur mu?

Aslında boyunu fit olmak için avantaja çevirebilirsin, o boyda 65kg da %9 yağ oranı yaparsan bir hayli fit durursun. benimde yaşım 16 arkadaşım olarak sana vereceğim en güzel tavsiye bir spor salonu bul ve günlük makrolarını hesapla çıkabildiğin maksimum kiloya kadar zorla, ilk seneni iyi değerlendir.

Aslında boyunu fit olmak için avantaja çevirebilirsin, o boyda 65kg da %9 yağ oranı yaparsan bir hayli fit durursun. benimde yaşım 16 arkadaşım olarak sana vereceğim en güzel tavsiye bir spor salonu bul ve günlük makrolarını hesapla çıkabildiğin maksimum kiloya kadar zorla, ilk seneni iyi değerlendir.
Bu yazı yazlıkta geçireceğiz. Evde 2 ay içinde kilo alamaz mıyım?

Gomad'a veya 1 tencere pilav yediğin diyetlere gerek yok. Belli başlı şeylere dikkat ederek kilo alabilirsin.
Ana öğünlerinde yediğin porsiyon miktarlarını artır. Öğle ve akşam bulgur, pirinç, makarna, kuskus, erişte, tam buğday/tam tahıllı ekmek(imkanın var ise), kuru fasulye nohut mercimek gibi kompleks karbonhidratların yanında yoğurt, ayran ve et/etli sebze yemeği tüket. Ara öğünlerde sütlü tatlı tüketebilirsin üzerine kuru meyve veya kırmızı meyve ile badem ceviz fındık gibi yağlı tohumlar ekleyerek. Ya da süt, muz veya kırmızı meyveler, pekmez ile shake hazırlayıp içebilirsin. Bunlar kilo almanı sağlar zaten

Kardeşim benim,sen diyorsun ki 2 ayda yapmak istiyorum.öncelikle bunu bilmen gerekiyor,bu işin zamanı yok.Kendine zaman koyma.
Sen sporuna başla,yemene ve içmene dikkat et ve gerisini düşünme.
Unutma...Antrenman KRALDIR,beslenme ise KRALİÇEDİR...Eğer bir krallık oluşturmak istiyorsan ikisinin de olması ŞARTTIR...
Sen krallığını oluştur.Gerisi zaten arkandan gelecektir...

Gerçekten cevabınız için çok teşekkür ederim, biraz araştırdım ve gayet mantıklı geldi ama 1 günde 4 litre süt biraz fazla değil mi??
Kardeşim kesinlikle yapma bunu :) özelden yaz bana

SM-G720AX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gainere gerek yok düzgün beslen boşa para verme

Yanlış karbonhidrat kg aldırır tavsiyem 1 porsiyon tavuklu pilav ye birde 1000 kalorilik shake yap gece yatarken ye kg alırsın

Hepinize teşekkür ederim. O zaman:
Gomad yok
Gainer yok
Bir tencere pilav yok :)
Beslenme ve spor yapılacak
Porsiyonlar büyütülecek
Umarım doğru anlamıştırım bu arada şifremi bulamamıştım o yüzden bugün girebildim kusura bakmayın :)[DOUBLEPOST=1500309832][/DOUBLEPOST]
en iyi kilo alma yöntemi gomad ama 4 litre biraz çok ben 1.5 litre içtim günde 20 günde 6 kilo aldım
Merhaba. Bende bir haftadır günde 1.5 litre süt içiyorum 1.5 kilo aldım. (Sabah kalktığımda tartılıyorum). Aynı zamanda 2 günde bir şınav mekik yapıyorum arada bir bisiklet sürüyorum.

bir gün şınav mekik bir gün cardio yapabilirsin ama cardiodan harcadığın kaloriyi almak için daha fazla yemen gerekir ama daha sağlam olursun

Back
Yukarı