17 Yaş tavsiyeleriniz lazım

aaa1a

Üye
Öncelikle merhaba 1 ay önce açtığım konuda kilo sıkıntılarımı yazmıştım sizde ne şekilde beslenmem gerektiği konusunda aydınlatmıştınız beni sizin tavsiyelerinize uymaya calıstım ve 1 ayda 5 kilo aldım ayrıca düzenli olarak şınav mekik çalıştım evde şuan kendimi gayet sağlıklı ve fit hissediyorum . Şimdi size sorum 17 yaşıma yeni girdm 1,72 boyum var ve 59 kiloyum evde ne şekilde çalışmalıyım şınav mekik dumbell lada çalışabilirim . ayrıca spor salonuna gidebilirim ama biraz çekiniyorum hani kilom az oldugu için kalıpsız duruyorum daha önce böle bi deneyimimde olmadı . Bu konuda Ankara'da bana yardımcı olabilecek arkadaşların mesajlarını bekliyorum . Yani bişiler yapmak istiyorum bana rehber olacak birileri lazım .

Salona gidersen salonda yardımcı olurlar, evde dumbbella yapmak istersen forumda çalışma programı bulunmakta.

ayrıca spor salonuna gidebilirim ama biraz çekiniyorum hani kilom az oldugu için kalıpsız duruyorum daha önce böle bi deneyimimde olmadı .

aaa1a : spor salonunda da zaten bizim gibi yeni başlayanlar yoğunlukta ve ayrıca biz de güzel bi vücut olsun diye spor salonuna gidiyoruz kim ne diyecek ki o yüzden çekinme gidip gördüğünde bu düşüncenin haksız olduğunu anlayacaksın başarılar

Back
Yukarı