17 yaşındayım boyumu sorun ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba, şubat 27 de 16 yaşımı bitirip 17 ye gireceğim boyum 1.74 kilom 52 vg başlamak istiyorum fakat boy uzamam durur diye çekiniyorum ayrıca ailede genetik olarak incelik var fakat zayıf gözükmüyoruz sadece yağ oranımız çok düşük ve kilo alamıyoruz ne yaparsak yapalım belirli bi düzende ilerliyor ben kollarımı kalınlaştırıp göğüs kası yapmak istiyorum, yaşadığım yerde spor salonu yok fakat barfiks demirim, dambıl setim ve göğüs yayım var.

özellikle boy uzaması hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum.

Simdiden tesekkurler

Son düzenleme:
8 Ay önce body'e başladığım da boyum 1.68 civarıydı şuan da 1.74 civarı. İlk 5-6 ay boyunca leg press hareketini yaptırmadı hocam bana. Şu anda hala boyumun uzaması devam ediyor :)

Valla bilimsel bir açıklama yok,ama bana göre zayıf olmaktansa 1-2cm kısa olmayı yeğlerim

Bence boy daha önemli, her zaman kilo alabilme şansın var.

8 Ay önce body'e başladığım da boyum 1.68 civarıydı şuan da 1.74 civarı. İlk 5-6 ay boyunca leg press hareketini yaptırmadı hocam bana. Şu anda hala boyumun uzaması devam ediyor :)

Cidden çok iyi bi gelişme, yaş kaç?

Küçük düşünüyorsun,bazı şeylerin geri dönüşü yoktur.Mesela Lise hayatı,Üniversite hayatı.Lisede özgüvensiz zayıf ezik bir birey olduktan sonra büyüyünce Lazar olmuşsun ne fayda?

Sen çok eski düşünüyorsun özgüven, karakterle alakalıdır, karakteri güçlü olan insanın vücuda ihtiyacı yoktur.

Boyun iyi artmış bacak hareketlerinden hangilerini yapıyorsun ve birde omuz kisa bir bilgi verirmisin

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sen çok eski düşünüyorsun özgüven, karakterle alakalıdır, karakteri güçlü olan insanın vücuda ihtiyacı yoktur.
Söylediklerinde bir yere kadar haklısın ama işin edebiyat kısmını geçersek biraz gerçekçi olmak lazım . İyi bir vücudun var , irisin o gün güzel giyindin bir mekana girdin ve bütün gözler senin üstünde veya plajda yarım kollu atletini çıkardın ve gene bütün gözler senin üstünde böyle durumlarda senin özgüveninde büyük bir artış olmaz mı . En basidinden bir bayan vücudum hakkında bir iltifat ettiğinde ben utanıyorum biraz kızarıyorum sonra eskisinden daha özgüvenli rahat bir görünüme giriyorum :)

Bana masal anlatma,hepimiz yaşadık.Sen nerde gördün çelimsizin basketbol takım kaptanına omuz attığını? Ayrıca herkesin karakteri güçlü olacak diye bir şey yok.Özgüven karakterle alakalı değildir de demedim,ama vücudu iyi olan birisinin özgüvensiz olmasının ihtimali YOK.

Bana masal anlatma,hepimiz yaşadık.Sen nerde gördün çelimsizin basketbol takım kaptanına omuz attığını? Ayrıca herkesin karakteri güçlü olacak diye bir şey yok.Özgüven karakterle alakalı değildir de demedim,ama vücudu iyi olan birisinin özgüvensiz olmasının ihtimali YOK.

VAR kardeşim ister kabul et ister etme.

Söylediklerime cevap veremedin,Bu forumdan çık o zaman sağlıklı olmak için bu spora gerek yok,güçlü olmak için de.Zaten bu kafayla bir yere gelemezsin sen git bir spor hocasına de bunları ağzını eline versin benim özgüvenim var dersin onada

Yaşın kaç bilmiyorum ama beynin gelişmemiş dostum kendimi 5 yaşındaki çocukla tartışıyormuş gibi hissediyorum, neyse tamam sensin.

Yaşın kaç bilmiyorum ama beynin gelişmemiş dostum kendimi 5 yaşındaki çocukla tartışıyormuş gibi hissediyorum, neyse tamam sensin.
Tartışmıyoruz,ben konuşuyorum sen konuyu saptırıyorsun.Bu tarz laflarla da tartışma kazanılmaz bilmiş ol ;) insanlar bu yazdıklarını okuduktan sonra zaten senin lafını dinlemez daha hadi uyu artık sen

Tartışmıyoruz,ben konuşuyorum sen konuyu saptırıyorsun.Bu tarz laflarla da tartışma kazanılmaz bilmiş ol ;) insanlar bu yazdıklarını okuduktan sonra zaten senin lafını dinlemez daha hadi uyu artık sen

15Hsa_H0bKL3X7C4NOqnFLvcyiY3hQOI-nvrGX1-4DO0d8XeyfJYW_vGJ-ItoiUWbfhQoxSB-kAXz55K02nxaIrpM0LVMPzj=w384-h384-nc

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

BodyForumTR Kullanım Kılavuzu - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı