Sleepy neden pişmansın, herhangi bir yan etkisini ya da zararını mı gördün? Gördüysen paylaşır msın?
Yok Salvadore, benim pişmanlığım bu kadar iyi bir ürünü öyle bilinçsiz bir dönemde kullanmam.
Daha önce de forumda yazmıştım.
Spor bilincimin yeni yeni canlandığı, kıytırık bir beslenme ve yine kıyrıtık bir antrenman sistemine sahipken kullanıp muazzam etki aldığım bir ürün.
Şu anki bilgi ve sistemimle kullansam alacağım etkiyi kestirebiliyorum ve o zaman kullanmamın ne kadar gereksiz olduğunu anlıyorum.
Şu an kullanır mısın dersen, tamam iyi bir ürün ama prohormon ve hormon türlerine bulaşmam tekrar.
Ben bu işi şuna benzetiyorum.
1 aylığına bilgisayarına çok sağlam bir güç kaynağı takıyorsun, diyelim 1000 Watt.
Sonra bakıyorsun ki sistemde böyle bir güç kaynağı var, modifiye ediyorsun sistemi; çünkü güç kaynağı buna uygun.
1 ay sonra o 1000 Watt' lık güç kaynağının gitme vakti geliyor, sen de eskisine dönüyorsun, 500 Watt'lık olana.
Tabi bu arada sisteme eklemişsin de eklemişsin.
Sistem süper; ama güç kaynağı buna uygun değil.
Ben olayı buna benzetiyorum ve hormonlardan uzak duruyorum.
Herkes benim gibi düşünmüyor biliyorum, o yüzden bunları çok fazla anlatma gereği duymuyorum.
İstek doğrultusunda cevap veriyorum artık.
Ürün gerçekten çok başarılıdır fakat, kullanılacaksa belli bir altyapı gerektirir diyerek sözlerime nokta koyuyorum
İyi çalışmalar.