17 yaşında futbola başlamak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BiKey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BiKey

Üye
yaşım 17.
arkadaşlarımla halı sahada maç yaparken farkında olmadan çok sağlam koşular yaptığımı farkettim.
şuan yağ yakımı için bir beslenme ve çalışma programım var ancak fitness salonu yağ yakımı yapan biri için bildiğiniz gibi çok sıkıcı..
koşu yaparken, bisikletteyken, skywalkerda olmak üzere günde toplam 1 buçuk saat harcadığım oluyo ve bu süreci müzik dinleyerek atlatmaya çalışıyorum ama açıkca çok faydalı olduğunu söylemem can sıkıntısı konusunda.
ben de bu yağ yakımı sürecimi futbol oynarak geçirmek istiyorum ama futbol konusunda pek bi yeteneğim yok, sadece oyun zekam iyi ve futbolu gerçekten çok seviyorum.
3, 4 aylık bir süreçte bir kursa yazılabilir miyim? ya da amatör bir takımla antrenmanlara çıkabilir miyim? böyle ya da buna benzer birşey yapan oldu mu?

Ben bir amatör futbolcu olarak şunu söyliyim ağır futbol antremanı yağ yakımı için etkili bi yöntem

Bir arkadaşının oynadığı külüp varsa git bi hocasıyla konuş sadece antremanlara çık yada spor okuluna yazıl

fırsatını değerlendir iyi oynuyordum ancak bıraktım ailemin karşı çıkmasıyla.geri dönmek icin cok gec kaldım artık yaş da geçti spor yapılır ama bu futbol 19 dedinmi bi yerde olman gerek işte uzun lafın kısası amatörde olsa oyna salla vücudu:D

Futbola hergün seve seve giderim böylece çok rahat yağ yakarım ama dediğim gibi yaşım 17, alırlar mı acaba kursa? Çünkü oradaki herkesin amacı profesyonel olmak ve hepsi en az 3 yıldır oynuyodur.

3 yıla bakma futbolcu olmak zor değil 2 3 ayda kapatırsın herkesin hayatında futbol oynamıslıgı vardır cunku . onların tek farkı antrenman sen 1 yılda onlar gibi olursun bence degerlendir

Bende 17 yaşındayım 1 aydıır çakmak spor futbol okuluna gidiyorum sende ole bi yere gidebilirsin ordan beğendiklerini u17 filan çıkarılıyolar yaşına göre.

Back
Yukarı