Bu arkadasa katiliyorum ustad biraz kilo versen kuvvette var biseyler cikartabilirsinyanlis anlamada boyle basinca noluyor ? yani boyle yagli vucut olduktan sonra 1000 kg bench press bassam nolacak ki.
Aslında bende düşünüyorumda güç kaybına tahammülüm yok kuvvet artarken yağ yakmak mümkünse bende kilo vermek isterimBu arkadasa katiliyorum ustad biraz kilo versen kuvvette var biseyler cikartabilirsin
HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yanlis anlamada sen bu egoyla kendini sakatlarsin. sonra o sakatlikla spor yapamayinca dahada uzulursun. az kas kutlesi koy yag yak. tamam powerlifterlar yaglida boylede gobek yok adamlarda yani.Aslında bende düşünüyorumda güç kaybına tahammülüm yok kuvvet artarken yağ yakmak mümkünse bende kilo vermek isterim
Ben BodyBuilder değilim amacım vucudu şekillendirmek değil amacım basabileceğim en ağır kiloyu basmak benim amacım kuvvet kas değil şekil değil[DOUBLEPOST=1446421521][/DOUBLEPOST]3 yıl 2 aydır powerlifting yapıyorum genelde bench üzerine çalışıyorum
Haklısın geçerli bir kaldırış değil ama malesef evde bu kadar oluyor ayrıca zeo64 powerliftingte tek dalda yarışmakta vardır totalde yarışmakta değerli yorumun için çok teşekkür ederimberkayın kilosu hiçbirimizi ilgilendirmez.powerliftingte amaç en yüksek total midir?evet en yüksel totaldir.peki türkiyede meet yapılıyor mu yani sikletin bir önemi var mı sporun konsepti açısından türkiyede?hayır meet yapılmıyor,bu yüzden sikletin de önemi yok.berkay halinden memnun mu?görünüşe bakılırsa evet.bu konunun üstüne gitmeye gerek yok yani.
gene forma gelirsek,tekrar yazmak istiyorum berkaya,eğer ki şu aşağıdaki mesajı yazıyorsan:
yani powerlifting tarzı bir şey yaptığını düşünüyorsan hakkıyla yap.korumalıkları indirebiliyorsan aşağı indir,indiremiyorsan da benchin altına bir platform gibi bir şey ayarla.pause geçtim en azından touch-go yoksa bu benim için(powerlifting standartlarına göre)geçerli bir kaldırış değildir.
Haklısın geçerli bir kaldırış değil ama malesef evde bu kadar oluyor ayrıca zeo64 powerliftingte tek dalda yarışmakta vardır totalde yarışmakta değerli yorumun için çok teşekkür ederim![]()
O zamanda altından çıkamıyorum. Boş barla denemiştim.o safety barın yeri değiştirilemiyor mu?1 tık altına alsan sorun kalmayacak,hem güvenlik işini görecek hem de rom mesafeni kısaltmayacak.
shaqdiesel senin 130 kg overhead press videonu gördüm aynı harekette ben 90 kilo yapabildim senin antrenman geçmişin kaç yıl çünkü bu forumda doğal yollardan güç çalışanlar arasında ilk 5 e girersin@berkay7743 guc yerinde ona zaten yoruma gerek yok; ben esas beyefendiligin icin tebrik ederim.
Tesekkur ederim 2006da basladim antrenman yapmaya. Araliklar oldu tabi ki askerlik, sakatlik v.s. Maalesef son 1 yildir dogal degilimshaqdiesel senin 130 kg overhead press videonu gördüm aynı harekette ben 90 kilo yapabildim senin antrenman geçmişin kaç yıl çünkü bu forumda doğal yollardan güç çalışanlar arasında ilk 5 e girersin![]()