16 Yaş 4 Aylık Gelişme

Hangi Bölgeye Ağırlık Vermeliyim?

• Sırt

Votes: 0 0,0%
  • Kol

• Omuz

• Total voters
    6
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkeze merhaba.

Yaşım 16 Boy 183 Kilo 73 4 aydır BB yapıyorum.
Spora başlamadan önce;
Boy 180 cm
Kilo 65 cm
Kol 28 cm
Göğüs 88 cm
Omuz 124 cm
İlk Aydaki fotoğrafım;
66677.jpg
4 Ay sonraki ölcülerim;
Boy 183 cm
Kilo 73 cm
Kol:soğuk 36,5 sıcak 38,5 cm 39 arası
Göğüs 100 cm
Omuz 129 cm
Bazı fotoğrafların kalitesi düşük omuz calıstıgım videodan keserek upload yaptım kusura bakmayın.Eksik olan kısımları söylerseniz sevinirim teşekkürler.
Ekran Görüntüsü (327).png Ekran Görüntüsü (328).png Ekran Görüntüsü (329).png Ekran Görüntüsü (330).png 1 - Kopya.jpg 3 - Kopya.jpg 6 - Kopya.jpg asdhg.jpg[DOUBLEPOST=1413306826][/DOUBLEPOST]Protein tozu vs. kullanmadım sadece protein ağırlıklı beslendim ama protein tozu almayı düşünüyorum

Ya yanlış ölçtün yada sen yeni ronniesin(ronnie coleman bbye başladığında 45 cm kolu varmış) eminmisin ölçülerden 4 ayda imkansız çünkü

BB başladıktan sonra 3 ay ıcınde 3-4 cm gelişmeler oldu kol 32 falandı diye hatırlıyorum daha sonra 9 ay ara verdım okul yuzunden tekrar başladığımda ise TotalBody programını geçip direk ileri seviyedeki programlara geçtim[DOUBLEPOST=1413309625][/DOUBLEPOST]yani alt yapı vardı önceden hiç antreman aksatmadan ve beslenmeye uyarak 4 ay sürede bu şekli aldı[DOUBLEPOST=1413310393][/DOUBLEPOST]
Ya yanlış ölçtün yada sen yeni ronniesin(ronnie coleman bbye başladığında 45 cm kolu varmış) eminmisin ölçülerden 4 ayda imkansız çünkü
spor hocamla ölçtük

Son düzenleme:
4 ayda 8cm kol 12cm göğüs 5cm omuz? :)

Sırt çok iyi gelişmiş kanatlarda öyle faat göğüs geride kalmış üst göğüse biraz daha yüklenirsen ön omuzu da kapatır güzel olur.

Dostum skolyoz mu var yoksa yamuk mu durdun, son fotoğraftan bahsediyorum?
biraz yamuk durmuşum o fotoğrafta kanatlar gergin dursun derken :)[DOUBLEPOST=1413390265][/DOUBLEPOST]
4 ayda 8cm kol 12cm göğüs 5cm omuz? :)
yok üstte belirttiğim gibi önceden 3 aylık bi başlangıcım oldu fakat ara vermek durumunda kaldım[DOUBLEPOST=1413390350][/DOUBLEPOST]ölcü alırken bi video cekıp atmayı düsünüyorum doğru veya yanlıs söylerseniz sevinirim[DOUBLEPOST=1413390381][/DOUBLEPOST]
kanat çok ilerde değilmi ?
kötü mü duruyor

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı