15 Yaş Testo E. ve Dianabol Kürüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Türkiye testosterone seviyeleri konusunda uzun uzun anlatmıştım.Şuan total test 550 ng/dl.1 yılı aşkın süredir roid kullanmıyorum..
suan klomen falan kullanmadanki degerin mi bu ? oyle ise sasirdim cunku cruiss blast yaptim demissin trt ye gidenler restart ypinca genelde 400 fln oluyo seviyeleri

Kardeşim octen hocamızın dediği gibi kesinlikle prof olmayı düşünüyorsan bile 18 yaşına kadar bekle. En azından reşit olmuş olursun ve yaptığın herşeyin sorumluluğu senin üzerinde olur. Şuan reşit değilsin , burada kimse sana tavsiye veremez sorumluluk alamaz. Bak ben sana lise yıllarımı anlatayım. 15 yaş ile 18 yaş arası nasıl geçti anlamadım bile. o 4 sene öyle hızlı geçiyorki anlamıyorsun. Sen antremanını yap , yemeğini ye , okuluna git , pc de oyunlar oyna arkadaşlarınla takıl gez. Çok seri geçer yıllar bi bakmışsın mezun oldun üni hazırlandın istersen gidersin istemezsen o anki durumuna göre buraya gelirsin girersin küre. Herkesde yardımcı olucaktır. Prof olmak istiyorsan gerçekten 18 yaşında çok sağlam olman lazımki ondan sonra giriceğin 2-3 sene boyunda 3-4 kür seni buradaki herkesin ilerisine atıcaktır emin ol. (şahsi görüşüm) Antremana devam !

suan klomen falan kullanmadanki degerin mi bu ? oyle ise sasirdim cunku cruiss blast yaptim demissin trt ye gidenler restart ypinca genelde 400 fln oluyo seviyeleri

Evet.Genetik fark,uygun diyet,düzenli seks hayatı,curcumine,mucuna prusiens,magnezyum,çinko,cod liver oil,b2 b3 b12 ile bence daha fazla bile olmalıydı..Ekstradan nox artışı için citrulline kullanıyorum beetroot ve pycnogenol de ekleyebilirim.

Evet abilerim sizi dinlicem teşekür ed
Ben ilk kürüme girdiğimde 16 yaşımdaydım.Seni anlayabiliyorum.Senin hissettiklerinin benzerini hissettim bende.Kendi kendime t.ssaklı oldugumu göstermek istedim.Korkmuyorum dedim ama işler tahmin ettiğim gibi yürümedi..Bu yaşlar insanın kişiliğinin oturduğu,ilklerin yaşandığı yaşlar.Henüz kişiliğin stabil değil bir yıl önceki seni düşün birde şimdikini.E birde testosteron araya girince inanılmaz değişim yaşayacaksın kendini tanıyamayacaksın.Okulda,evde her yerde sorun yaşayacaksın.Ve şu var henüz yaşın itibariyle seks hayatının bir parçası değil.Şuan amaan dersin 3-4 yıl sonra kendini kız arkadaşının dizinde ağlarken bulursun nasıl kalkmaz diye.(PCT yaparım MCT yaparım deme bu iş e2 test prolactin i dengelemekle olmuyor sadece)Yediremezsin kendine.Bak ben sadece işin psikolojik ve cinsel etkilerinden bahsettim.Karaciğer,kalp,arteral sorunlar vs bunlarıda sen düşün..
Haklısın abi sizi dinlicem küre 2 yıl sonra girmeyi dusunuyorum bu arada abi ilk küründe hangi ilaçları kullandın

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- 'Doping ve Hormonlar Bölümü'ne girmek ve paylaşım yapmak için üye yaşı en az 18 olmalıdır.

BodyForumTR.com sitesi Steroid/Doping kullanımına karşıdır!

Doktor kontrolünde olmayan steroid (ilaç) kullanımı kanser, kısırlık, jinekomasti (kadınımsı meme görünümü), kellik gibi bir çok ciddi sağlık problemlerine neden olabilir. Size tavsiyemiz; aşağıdaki öneriyi dikkate almanızdır.

-Steroid (ilaç) kullanmadan, doğru antrenman ve beslenme programlarıyla istediğiniz vücut seviyesine, kas ölçülerine ulaşabilirsiniz. Antrenman ve beslenme ile ilgili başlıklarımız aşağıdaki linktedir.

https://www.bodyforumtr.com/threads/bodyforumtr-kullanım-kılavuzu.79035/

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı