350-400 kg arası 6-8 tekrar arası çok rahat yaparım,tabi bu şartlara göre değişen bir şey.Eğer ki bu videoda ki gibi,bacak idmanımın son hareketi ve son seti olursa,ortaya bu şekilde bir durum çıkar,ama ilk 2 set ısınmanın ardından,idmanın ilk hareketi olarak leg press yaparsam,bu kilo benim için komik bir rakam olur.Bir etki daha var,ektomorph oldugunu soyledıgıne gore buyumek adına cok yuksek kalorıler alıyorsun,ben İF yapıyorum şuan,İF=İntermittent fasting.Yani idmanımı aç karnına yapıyorum,idmandan sonra kalori alıyorum.Karbonhidrat yüklesem çok daha farklı sonuçlar çıkar.İyi bir noktaya değinmişsiniz teşekkürler ve başarılar.[DOUBLEPOST=1417032546][/DOUBLEPOST]Bir şey daha eklemek istiyorum,tekniğimiz aynı dedin,tekniğime tekrar bakmanı öneriyorum.Aşağıda dinlenmek yok ve yukarı da dizleri kitleyip hareketi boşa düşürmek yok.Volume yani kas gerginliği sürekli quadlarda,bunları da göz önünde bulundurup,tekniğimizi karşılaştır.Hareketi yapma hızımız bile farkldırı muhtemelen,ben çok yavaş çalışırım.