14-15 Yaş ergenlik çağında boy uzatmak için.

Selamun aleyküm forum üyeleri,soruma geçersek çok kısa:
1-Erken yatıp erken kalkmak boy uzamasına yararlı mı ?
2-Geç yatmak boy uzamasına zararlı mı ?
3-Afedersiniz ama masturbasyon yapmak boy uzamasına zararlı mı ?

Yanlış bişi söylediysem affola.Okuduğunuz için ve yorumlarınız için teşekkür ederim iyi forumlar. :)

mastürmasyon proteinden dolayı değilde testesteron attığından dolayı fazlası zararlı diye biliyorum. Haftada 1 veya 2 normal deniyor.Testesteron boy uzaması ve kas gelişimi için çok etkili bir hormon.

Uyku tabiki etkiler bu işler %90ı genetik ama sen onu değiştiremeyeceğinden %10 luk kısma yoğunlaşıcaksın :) . Gece 12 ile 2 arası en yoğun GH(büyüme hormonu) salgısı olduğu saatler bu saatlerde uyumak gerek. Gündüz uykusu bunun yerini kesinlikle tutmaz. Uyuduğun yer karanlık olursa iyi olur. Kısaca 11 ile sabah 7 arası en verimli uyku saatleridir diye biliyorum.
Yanlis olabilir ama testesteron sperm uretimini ve hormonal olaylari duzenliyor diye biliyorum atilan sperm yani protein

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Masturbasyonu bilmemde sex yapmak testosteronu arttirir. Total testosteronu arttiriyor . Dr. Mehmet öz haftada 4 kez sex yapin diyor saglikli bir yaşam için. Sonuçta 2 side ayni kapiya çikıyor heralde. Boy uzamasi için forumda cok baslik mevcut araştirmadan başlik açmayalim.

Profil fotonu kim nasıl nereden çekti acaba merak ettim doğrusu :D

:D Bizim orda bi park var orda bayağı yüksek bi kaldırım var arkadaş telefonu aldı yüksek kaldırıma çıktı ben de aşağıda poz verdim çekti + biraz efekt :D[DOUBLEPOST=1390925127][/DOUBLEPOST]
1-Hayir 2-Hayir 3-Hayir 3 hayirla ugurluyoruz seni :) saka bi yana bunlar etki etmez boy %90 genetik %10 spor+beslenme dir. Basketbol veya barfiks cok faydalidir boy a masturbasyon protein attigi icin vucut belli bi dozdan fazlasi sorun cikarabilir

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sağolasın cevap için çok teşekkürler :) benim genetik sağlam da sadece bunların zararı var mı diye sordum içimi rahatlattın teşekkürler :)

Back
Yukarı