13 Yaşımdayım Kol Ve Karın Kası Yapmak İstiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gReeNs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gReeNs

Üye
arkadaslar yarım 12-13 kilom 48 cıvarı yazın 20 gun kadar yuzmeyle ugrastım o yuzden cok az kasım var ama bızım okulumuzda bir cocuk var (Kız Meselesi) Bu cocuk benım kıza Askıntılık yapıyor anlıyacagınız tam bir adi bu cocuk iri yarı 175 boylarında fealn ben ise 168 civarındayım cocukla adam akıllı konustum olmadı Anlıyacagınız tavsiyelerinizi Bekliyorum (Cocuk Benden 3x kaslı)dumbelllls

Ne desem bilemedim, offtopic'e konu açsan daha iyi olacaktı sanki
Dostum forumda araştırma yapmalısın, kas öyle 5-15 günde oluşacak birşey değil, bunu yaşam tarzı haline getiren insanlar var, vücudun sporla kendini göstermesi en azından 3 aydır, tabiki düzenli uyuyup beslenirsen

Ne desem bilemedim, offtopic'e konu açsan daha iyi olacaktı sanki
Dostum forumda araştırma yapmalısın, kas öyle 5-15 günde oluşacak birşey değil, bunu yaşam tarzı haline getiren insanlar var, vücudun sporla kendini göstermesi en azından 3 aydır, tabiki düzenli uyuyup beslenirsen

anlıyorumda barfiks ceksem faydası olurmu ? boyumun ksa kalmasına mı etki eder :/ Eger zararı Olmassa gunde ne kadar barfiks cekmem gerekir

bende senin yaşında böyle düşünüyordum.sen şimdi çocuğu dövmek için kol kası yapıcaksın güçlü yumruk atıcaksın, karın kası yapıcaksın yumrukları sana etki etmiycek gibi bir düşünceye sahipsin.bu tamamiyle yanlış.ayrıca o yaşta şınav mekik barfiks dışında hiçbirşey yapma.14-15 yaşında ancak ağırlık kullanmaya başla derim.bu arada çocuğu dövmek istiyorsan kas yapmakla olmaz çok zaman alır.

imkanın varsa 15-16 yaşına kadar yüzmeye devam etmeni öneririm ondan sonra bunları düşün. barfiks, şınav, mekik ve ters mekik yap onu dışında bekle biraz. boy konusunda birazcık zaman bırak. bakmışsın bir yaz tatili dönüşü arkadaştan uzun olmuşsun

:D ahahaha güldürdün sorununu böyle çözme kavga çözüm değildir vücut geliştirmek için yaşını bekle bence forumda bile 14 yaş en uygunu hem boyun biraz daha uzasın

bende senin yaşında böyle düşünüyordum.sen şimdi çocuğu dövmek için kol kası yapıcaksın güçlü yumruk atıcaksın, karın kası yapıcaksın yumrukları sana etki etmiycek gibi bir düşünceye sahipsin.bu tamamiyle yanlış.ayrıca o yaşta şınav mekik barfiks dışında hiçbirşey yapma.14-15 yaşında ancak ağırlık kullanmaya başla derim.bu arada çocuğu dövmek istiyorsan kas yapmakla olmaz çok zaman alır.

Hmm Peki Barfiks mekik şınavı gunde kac kez cekmem gerekir ?
bench_O bench_O

squat hareketileri hariç bütün hareketleri yap vücut geliştirme boy uzattığını biryerde okumuştum git bir salon'a orada bulunan hocalar zaten sana program temin ederler

Back
Yukarı