ilyastrgt
Üye
ilk resim vg ye başlamadan önceki halim 2013 ağustos yazından. 2014 Nisanda vgye başladım 2. fotoğraf 2014 ekimden kalma 6. 7. ayım falan. Son 2 resim ise 1 ay öncesine ait 78 kg halim.
çekip atıyorum hemen[DOUBLEPOST=1432459271][/DOUBLEPOST]bacak ve sırt pozları ekler misiniz?yoksa başlık fotoğraf ekleme kurallarına aykırı.
Teşekkür ederimTebrikler kardeşim başarılıBirde beslenme , supllement kullandın mı onlardan bahsedersen herkes için güzel bilgiler olabilir
![]()
bu da sırt ve bacağım forumda yeniyim konuya nasıl ekleyeceğimi bulamadımbacak ve sırt pozları ekler misiniz?yoksa başlık fotoğraf ekleme kurallarına aykırı.
çok teşekkür ederimSupersin dostummProgramın nedir ve hangi ürünleri kullandın destek olarak?
TeşekkürlerBarfix kaldırmaya devam et çok iyi gidiyorsunuz Kollarınız,Omuzlarınız,Bacaklarınız,Göğüs,Kanat ve Karın kaslarınızı iyi çalıştırmışsınız egzersizlerinize devam edin kendine güveniniz daha çok artacaktır başarılar![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederim. Evet trapezlerim çok zayıf benim hatam hiç çalışmıyorum. bi türlü oturtamadım trapez çalışmayıTebrik ederim gayet iyi iş çıkarmışsın dostum. Yalnız trapezlerini pek aktif göremedim ?
Teşekkür ederimTebrik ederim dolu dolu geçen 13 ay olmuş. Bench presste ilk yaptığınız zamandaki ve şimdiki çalışma kilonuz nedir merak ettim (ve set x tekrar). Bi de barfiksi ağırlık bağlayıp mı yapıyorsunuz yoksa sadece vücut ağırlığı mı?
DostumTeşekkür ederim. Evet trapezlerim çok zayıf benim hatam hiç çalışmıyorum. bi türlü oturtamadım trapez çalışmayı
Başladım zaten abanmayaDostumBence insanı dışarıdan fiziğini güzel çekici gösteren iki faktör var. Birincisi trapezler ikincisi trapezler
Aman ihmal etme onlara aban doldur oraları harika olacaksın sevgiler.