Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tşkler hocam spor salonunu düşüneyim o halde. 2-3 ay gibi sürede 15 - 20 kilo verebirmiyim spor salonunda sizce ? yakinda evlilik durumlari varda fit olmak istyrm .
günde 2 ögün besleniyorum saat 11 gibi kahvalti akşam 5-6 arasi yemek. sabah kahvaltısında 3 tane yumurta haşlamasi zeytin biraz peynir domates şekersiz cay.
aksam bol yesil salata , bazen yanında corba. yeşil cay sade kahve vs ile destekliyorum
günde 2 ögün besleniyorum saat 11 gibi kahvalti akşam 5-6 arasi yemek. sabah kahvaltısında 3 tane yumurta haşlamasi zeytin biraz peynir domates şekersiz cay.
aksam bol yesil salata , bazen yanında corba. yeşil cay sade kahve vs ile destekliyorum
Bence yanlış besleniyorsun. Akşam sadece salata ve çorba ile nereye kadar. Kas yakarsın kardeş bu beslenme ile!!! Forumu araştır. Biraz incele kendine beslenme listesi oluştur!!