Kardanadam88
Üye
Merhaba arkadaşlar 116 kilo ile 15 gün önce diyete ve cardio'ya başladım. Yıllardır her gece yediğim birbirinden leziz fast foodları bir çırpıda bıraktım ve düzenli beslenmeye günde 3 öğün yiyerek akşam 20:00'dan sonra ağzıma birşey sürmemeye ve ana,ara öğünlerimde de sağlıksız beslenmeyi kestim. 25 yıldır tutku ile bağlı oldugum Kola'yı 15 gündür ağzıma sürmüyorum sadece su içiyorum.Spordan önce l-carnitine kullanıyorum. Hergün nabzı kontrollü tutarak ve düşürmeden min. 5km cardio yapıyorum. Mekik ve ağırlık çalışıyorum. Bu 15 gün sonunda 109 kiloya düştüm ölçümlerimde kas kütlemin az da olsa arttığını ve kilomun büyük bir kısmını yağdan verdiğimi saptadım. Zaten göbeğim anlamsız bir şekilde birden ufalmaya başladı. 116 kilo iken bile çok fazla göbeğim yoktu benim belden altım biraz daha kalın ve bacaklarım inceldi. Acaba doğru yolda ilerliyormuyum bunu sizden öğrenmek istedim. Forumda çok fazla faydalı bilgi var ama insan sormadan teyit almadan da edemiyor. Bu arada spor salonuna gitmiyorum evde kurdugum ve geliştirmeyi hedeflediğim odamda spora devam ediyorum bu yüzden ciddi anlamda tecrube görüşüne ihtiyacım var. İlgi ve alakanıza çok teşekkür ederim.