116 Kilo + En mantıklı Yağ Yakmak?!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan VVISA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

VVISA

Üye
Merhabalar yaşım 21, 116 kiloyum 1,5 aydır düzenli bir şekilde besleniyorum - yalnız foruma da baktım internette de araştırdım o kadar çok bilgi karmaşası var ki... Amacım yağ oranımı düzeltip düzgün bir fiziğe sahip olmak ... 1 haftadır fitness salonunda düzenli olarak kardiyo yapıyorum fakat ağırlık kaldırmıyorum pek... Sizce nasıl bir programım olmalı? Şuan ki programım:
  • 20 dakika tempolu yürüyülş
  • 20 dakika bisiklet
  • 20 dakika da diğer kardiyo aletlerinden herhangi biri...
  • 10*3 Mekik
Ayrıca aşşağıya vücut yağ oranım kilom ve detaylı bilgileri içeren bir resimde ekledim - göz atarsanız sevinirim ... Şimdiden teşekkürler...
s3zdi1.jpg

İyi bence tempolu yürüyüş yerine hafif tempo koşu yap koşu bandında spinning derslerine katı mekiği yapabildiğin kadarıyla 2-3 set yap

İyi bence tempolu yürüyüş yerine hafif tempo koşu yap koşu bandında spinning derslerine katı mekiği yapabildiğin kadarıyla 2-3 set yap
Şimdi yağ oranımın aşırı fazla olduğunu biliyorum ama ağırlık çalışmadan - sadece kardiyo yapmam doğru mu? Hani acelem yok yavaş yavaş kilo vermek istiyorum ama kas dokumu da korumak mümkünse arttırmak istiyorum? Neler yapmayalım?

Back
Yukarı