110 kg overhead press

Bench Press kaç çok merak ettim 130 kg overhead press varsa en az 195 kg bench press vardır ben denesem 80 kiloyu geçemem overhead presste
Helal olsun omuzlar çok güçlü
Tesekkur ederim; 2 yildir flat bench press yapmiyorum. 45 derecelik incline benchte 170 kilo su ana kadar bastigim en yuksek agirlik

Hocam steroid kürü yapmadan önceki overhead press ve flat bench press rekorlarınızı alabilirmiyim birde kaç yıl spor yapıp ne zaman kür yaptınız:) idolümsünüz

Hocam steroid kürü yapmadan önceki overhead press ve flat bench press rekorlarınızı alabilirmiyim birde kaç yıl spor yapıp ne zaman kür yaptınız:) idolümsünüz
Cok tesekkur ederim berkay :). 2006 yilinda spora basladim. Ilk kürü 2015 yilinin basinda yaptim. OHP rekorum 110 kiloydu naturelken. Flat benchi uzun suredir yapmiyorum. Inclinede 140 kiloydu. Steroid isine hic bulasma simdilik; cok iyi gidiyorsun...

Arkadaslar selamlar;
Muhtemelen yukledigim son video olacak, 130 x 5 olunca yuklemeyi planliyordum; maalesef saglik sorunlari nedeniyle antrenman seklimi degistirme ve ilacsiz devam etme karari aldim. Hedefim 75-80 kilo bandina inmek. Video 115 x 5 x 5'in 2.seti. Tahminim rekor denesem su an 132.5-135 civari bir agirligi kaldirabilrim. Iyi seyirler...

Dikkat et omurlarini hareket doğrultusu boyunca sabit tutuyosun. Çok tehlikeli. İlerde fitik olursun

HTC One mini 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar selamlar;
Muhtemelen yukledigim son video olacak, 130 x 5 olunca yuklemeyi planliyordum; maalesef saglik sorunlari nedeniyle antrenman seklimi degistirme ve ilacsiz devam etme karari aldim. Hedefim 75-80 kilo bandina inmek. Video 115 x 5 x 5'in 2.seti. Tahminim rekor denesem su an 132.5-135 civari bir agirligi kaldirabilrim. Iyi seyirler...
Hocam doğal devam etmeye neden karar verdiniz

shaqdiesel hocam bana military press hareketini siz sevdirdiniz başından beri sayenizde 112.5 kg yi gördüm doğal :) size candan teşekkür ederim;) ben size özenip ohp yapmaya başladım bench yanında:)

Back
Yukarı