19 yaşındayım sitenin yabancısı oldugum için nereye ne yazsam diye pek bilmedim hemen derdime geceyim 175 boyunda 70 kiloyum 2 gun oldu spora baslayalı aslında kendimce antremenllar yapardım hareketli bir yapım var atletik bi vucut yapım oldugundan öyle lop lop yaglarım yok ama neden daha iyisi olmasın diye kendimi telkin ediyorum cunku 4 yıldan beri şiddetli bulımiya hastasıydım iyileştim istedigim kiloya inersem daha iyi olacagım tabi spor yapmayı seviyorum aslında 2 gun olmasına ragmen siddetli rahatım sadece net bir program istiyorum ona benzer bişey evde koşu bandım dynamıc rocket mekik agleti bile aldım 1 kiloluk dambıllar falan benim derdim incelmek bacaklarım zaten kalın nasıl bir calısma yapmalıyımki neticeye ulasayım
hedefim 3 asamadan olusuyor
1.hedef 65
2.hedef 60
3.hedef 55
uc zaferim olsun istyorum anlasıldıgı gibi sonuda mukemmle ulasmak için
:lol:
bulimia gibi bir hastalıgı yendim sonucta bu bir depresyon ceşidi . Herşeyi yaparım
1.Gun yediklerim
2 dilim ekmek yumurta beyaz peynir gr hesabı yapmıyorum simdilik yavas yavas azaltıcağım şekersiz çay
ara
2 -3 fincan kahve
45 dak yuksek tempo yuruyus 7 8 seviyeydi sanırım tam hatırlamıyorum ilk 15 dk hafif tempo yuruyup sonra hızlanıyorum
Akşam yemgim : lorla suyu karstırıp kaynattım yagsızdı ustune bir yumurta kırdım falan salat ayaptım sirkelimirkeli
yatarkende elma yedim
2.gun yani bugun
aynı sekilde bir kahvaltı yaptım
2 fincan kahve içtim ara ogunde tatlandırıcılı
bir bardak su içtim
sora doğruu koşu badına
30 dk hızlı adımlarla kostum
akşam yemeginde gene aynı seyleri yedim hemen hemen
bir yumurta lor peynir karıstırdım annem sut bozulmusmu diye bana 2 yudum tatırdı
domatesli bir salatamı yedim sirkeli yag yok suanda siznle pylasıyorum 2 litreden fazla su tuketiyorumdur
sizce nasıl bi yon gosterirseniz ve onerebileceginiz yag yakıcı varmı gordugunuz hatalar nelerdir ne yapmam gerekir ?thums: teşekkurler bekliyorum cevaplarınızı
hedefim 3 asamadan olusuyor
1.hedef 65
2.hedef 60
3.hedef 55
uc zaferim olsun istyorum anlasıldıgı gibi sonuda mukemmle ulasmak için
:lol:
bulimia gibi bir hastalıgı yendim sonucta bu bir depresyon ceşidi . Herşeyi yaparım
1.Gun yediklerim
2 dilim ekmek yumurta beyaz peynir gr hesabı yapmıyorum simdilik yavas yavas azaltıcağım şekersiz çay
ara
2 -3 fincan kahve
45 dak yuksek tempo yuruyus 7 8 seviyeydi sanırım tam hatırlamıyorum ilk 15 dk hafif tempo yuruyup sonra hızlanıyorum
Akşam yemgim : lorla suyu karstırıp kaynattım yagsızdı ustune bir yumurta kırdım falan salat ayaptım sirkelimirkeli
yatarkende elma yedim
2.gun yani bugun
aynı sekilde bir kahvaltı yaptım
2 fincan kahve içtim ara ogunde tatlandırıcılı
bir bardak su içtim
sora doğruu koşu badına
30 dk hızlı adımlarla kostum
akşam yemeginde gene aynı seyleri yedim hemen hemen
bir yumurta lor peynir karıstırdım annem sut bozulmusmu diye bana 2 yudum tatırdı

sizce nasıl bi yon gosterirseniz ve onerebileceginiz yag yakıcı varmı gordugunuz hatalar nelerdir ne yapmam gerekir ?thums: teşekkurler bekliyorum cevaplarınızı