1 Yıllık Kas Kütlesi ve Definasyon

İyi forumlar, 1 yıllık çalışmamı sizlerle paylaşmak istiyorum. Kas kütlesi ve definasyonu bir arada götürmek istediğim 1 yılın gerisinde kaldım. Ve sonuçlarından memnun kaldım, tabiki amacım yağ oranımı biraz daha düşürerek kas kütlesini artırmak.

Supplement takvityesini sadece son 3 haftadır alıyorum. O da "Weider Premium Whey". Bu zamana kadar hiçbir supplement kullanmadım.

Yorumlarınızı bekliyorum :)

nd7n.jpg

iyiymiş :) bize de nasip olur umarım :D

Kollar zaten bir miktar hacim varmış acayip degisme olmamış,karın gayet iyi. Göğüsteki artış da cok iyi sayılmaz. Tabi bunları vg`ciye göre yaptım yoksa amacınız slim fit olmaksa kesinlikle bunu elde etmişsiniz.

Vücudun iyiymiş daha iyi yapmışsın dersem en doğru şeyi söylemiş olurum sanırım. Fit bir görünüm var ama biraz daha göğüs ve kol gelişiminin ardından istediğine ulaşacağına inanıyorum.

ilk resimdeki göğüs yapın daha iyi duruyor gibi 2.resime göre tabi görüş açısının da farkı vardır koldan ziyada göğüse bol bol yüklen :)

daha hacimli yani yağ yakarken ufakta olsa göğüslerde gerileme olmuş

Tamı tamına ıstedıgım vucuda sahıpsın ustam fakat gogus ve kollar bıraz gerıde kalmıs bende aynı boyle bır vucut ıstıyorum salona gıdıyorum daha 1 ay oldu onerebılıcegın program varmıdır tesekkur ederım sımdıden

Omuzlarda eksiklik gördüm sanki.Genel olarak başarılı bir vücut.

Öncelikle teşekkür ederim :) birçok yerde eksiklik var aslında, hepsinin daha iyi olması için çabalıyorum. Gelişmeleri paylaşıcam

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:57 ----------

ilk resimdeki göğüs yapın daha iyi duruyor gibi 2.resime göre tabi görüş açısının da farkı vardır koldan ziyada göğüse bol bol yüklen :)

daha hacimli yani yağ yakarken ufakta olsa göğüslerde gerileme olmuş

evet göğüste ufakta olsa gerileme oldu ama birazcık daha hacimle hepsini düzelteceğimi umuyorum :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:59 ----------

Tamı tamına ıstedıgım vucuda sahıpsın ustam fakat gogus ve kollar bıraz gerıde kalmıs bende aynı boyle bır vucut ıstıyorum salona gıdıyorum daha 1 ay oldu onerebılıcegın program varmıdır tesekkur ederım sımdıden

teşekkür ederim, internette dolanan birsürü program var veya hocalardan alabileceğin, ama bana sorarsan işin sırrı beslenmede :)

cok iyi parcalanmıssın karındaki damarlar bile belli ama hacim kaybın var ilk resşimdeki göğüsler daha iyi trapezler geri gitmis hatta kıs geldi hacime yönelik beslen ve anrenman yap define olabiliorsun zaten

Back
Yukarı