Teşekkür ederim yorumun için ya üniversite sınavları vs tam istediğim gibi beslenemiyorum ama elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorumÇok güzel tebrik ederim bence hacminde iyi zaten artık yeni nesil düzen kg boy orantılı kupkuru bir fizik üzerine dekore ediliyor..
Benimde öyle şahsen bundan çokta memnunum ama bazılarıda THOR gibi olmayı seviyor veya HULK
Zevk meselesi yani.. Ama gayet güzel bir görüntü var define halini merak ediyorum bu brandanın altındaki arabayı görmek lazım![]()
Teşekkür ederim yorumun için ya üniversite sınavları vs tam istediğim gibi beslenemiyorum ama elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorumumarım istediğim yağ oranına düşebilirim
Genel olarak beslenmemi kötü bulmam yalnız son 2-3 aydır pek iyi beslenemiyorum.Genel olarak sabah kalkar kalmaz 1 ölçek whey 40 dk sonra 2 tam 3 yumurta beyazı + 100 gr yulaf ezmesi yağsız süt ile.2.2.5 saat sonra spor öncesi yani 150-200 gr yağsız dana eti fırında yanında patates ile beraber tüketirim.Spor sonrası 1 ölçek whey ardından 200-250 gr tavuk göğsü + patates gene fırında gece yatmadan öncede 500-600 ml süt içiyorum.Açıkçası fotoğrafları çekerken çok zorlandım hem kameranın kötü olması(5 megapiksel) ve düzgün pir poz yakayamadım.Beslenme konusunda yaptığın öneriler içinde teşekkür ederimİlk haline göre bir değişim var fakat ilerletmelisin beslenme konusunda her sabah bu sporu yapıyorsan haşlanmış en az beş yumurta yemeni tavsiye ederim besinde çok önemli ihmal etmemek lazım daha çok protein içeren besin almalısın spora devam ederken![]()
Teşekkürler ilk başladığımda boyum 1.74'tü kilomda 75'ti.Bench press'te 12-10-8-6 gidiyorum tekrar olarak her set agırlıgı arttırıyorum.Son set genelde 70-80 kg arası bir ağırlıkla çalışıyorum.Squat'ı serbest calısmıyorum hocam boy uzamasını yavaşlatabilecek bir hareket olduğunu söyledi ondan dolayı Hack Squat Machine'de yapıyorum genelde gene bench press'te olduğu gibi her set arttırıyorum son sette 100 kg ile yapıyorum.Deadlift ise hiç yapmadım.Gayet başarılı, tebrikler. İlk kilon kaçtı? Bench press, squat, deadliftin kaç kilo kaç tekrar?
Genel olarak beslenmemi kötü bulmam yalnız son 2-3 aydır pek iyi beslenemiyorum.Genel olarak sabah kalkar kalmaz 1 ölçek whey 40 dk sonra 2 tam 3 yumurta beyazı + 100 gr yulaf ezmesi yağsız süt ile.2.2.5 saat sonra spor öncesi yani 150-200 gr yağsız dana eti fırında yanında patates ile beraber tüketirim.Spor sonrası 1 ölçek whey ardından 200-250 gr tavuk göğsü + patates gene fırında gece yatmadan öncede 500-600 ml süt içiyorum.Açıkçası fotoğrafları çekerken çok zorlandım hem kameranın kötü olması(5 megapiksel) ve düzgün pir poz yakayamadım.Beslenme konusunda yaptığın öneriler içinde teşekkür ederim![]()
Teşekkürleryaşınıda göz önüne alırsak gayet iyi böyle devam.
kolay gelsin.