1 yıldır bu işin içindeyim

berkay7743

Özel Üye
evet işte böyle
günde 1800 kalori alıyorum 2 aydır ondan önce 2 ay boyunca 1900 aldım
ondan önce yine 2 ay boyunca 2000 aldım ondan 5 ay boyuncada 2200 kalori aldım yani azaltarak ilerledim ama 2200 ün üstüne son 18 aydır çıkmadım
ondan önce zaten obezite ile boğuşuyordum zayıflamaya başlayalı 3 yıl civarı oldu
spor ise 3 yıldır spor yapmaktayım yürüyüş vs. ama bb sporunu ise 1 yıldır düzenli olarak ise 6 aydır yapmaktayım
ne yaptıysam göğüsleri eritemiyorum göbeğide son 2 aydır erimiyorlar kalori alımını ne kadar düşürdüysemde sporu ne kadar arttırdıysamda erimiyorlar
birde vucudumdaki yağ oranını ve yağ miktarını bilmiyorum siz fotoğraflara bakarak tahminde bulunsanız boy ve kilo lazım tabi boy 1.76 kilo 103
bel çevresi ve kilo yöntemiyle %12 çıkıyor makinada en son 7 ay önce ölçüldüm %22 idi 7 aydır sporu arttırdım ve giderek aldığım kalori miktarınıda düşürdüm sizce kaç yağ oranım ?
birde vucut hakkında yorumda bulunsanız
her türlü olumlu ve olumsuz eleştiriye açığım

Eklentiler

• snapshot (3).jpg
    snapshot (3).jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 1.118
  • snapshot photo.jpg
    snapshot photo.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 1.092
  • snapshot.jpg
    snapshot.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 1.162
  • snapshot (1).jpg
    snapshot (1).jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 1.036
kardeş bu erkekte meme büyümesi olayı bizim ailede genetik olarak var yani ailedeki çoğu erkekte var babamdada var

siz vücut çalışmayı bırakın hergün sabah erken kalkıp uzun mesafeli koşun yoruldugunuzda yürüyüşe çevirebilirsiniz suan ne kadar spor yaparsanız yapın hiçbir işe yaramaz

ben pek jinoya benzetemedim
önce bi yağlar erisin kaslan vucut sertleşsin o zaman daha net anlaşılır
ama ben sadece kardiyo yaparak pek biyerere geleceğini düşünmüyorum
kardiyo+vg ile daha çabuk sonuç alırsın
ama tabi bu yıllar sürebilir
ama aylar içinde seni daha rahat hissettirecek sonuçlar görebilirsinde
bu sana kalmış

Jinekomasti falan yok zaten Jinekomasti tamamiyle bir yalandır Yağları sporda yakacagına gidip doktora aldırıyorsun aynı şey ustam doğru ve düzenli yapmıyorsundur sen sen ol sakın öyle bir ameliyata falan girme

Jesus senin cahilliğine veriyorum bu yazını jinekomasti yalandır ?? bu nasıl bir yazı sana zahmet olacak ama azcık interneti araştırırsan 2 türlü jinekomasti oldugunu birincisinin meme başının büyümesi östrojenden dolayı ikinciside göğüste yağ bezesi gibi kalın ve erimeyen bir kitle oluşması. Lütfen seni araştırmaya davet ediyorum körü körüne yazılar yazma etrafta birçok örneği çok. Sayın uğurhan sizde jinekomasti var yani yağ kitlesi oluşmuş bir plastik cerrahi bölümüne görünmenizi tavsiye ederim. ikinci olarakta lazer tedavisi ile kılları aldırmanızı öneririm :) kolay gelsin..

malesef memelerim fazla büyük bakın şu fotolara anlarsınız dün yemekten hemen sonra çekmiştim şimdi normal hali bu işte

Eklentiler

• snapshot.jpg
    snapshot.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 658
  • snapshot (1).jpg
    snapshot (1).jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 669
Son düzenleme:
kardes benımde durum aynı bende 2 aydır spor yapıyorum gogus bolgesı bence kolayına erımez hatta lıposactıon yaptırdım amelıyattan sonra doktoruma hıc guvenmıyorum duzgun yapmadı sımdı yenıden arastırıyorum

Jinekomastinin 3 tipi mevcuttur.

1.Glandüler tip: Meme dokusunun büyümesidir. Vücutta fazla yağa bağlı androjenik hormonların azalması ve östrojenin artmasıyla oluşabilir.

2.Lipomatöz tip: Göğüs bölgesinde fazla kiloya bağlı yağlanmadır.

3.Mix tip: 1. ve 2. maddenin karışımıdır. Bu kişilerde hem meme dokusunda büyüme hemde yağlanma vardır.

Siz gördüğüm kadarıyla 3.tip jinekomastisiniz tabi ki kesin sonuç fotoğraftan bakılarak değil, gerçek doktorun muayenesiyle ortaya çıkacaktır.

Anladığım kadarıyla kademeli olarak kalori düşürerek ve spor yaparak yağlarınızdan kurtulmak için uğraşıyorsunuz ve en zor kısma gelmişsiniz.

Obezite sınırındaki veya obez kişilerde yağ yakımı kolaydır bu kolaylık ta ki yağ oranı normal yağ oranına yaklaşana dek sürer ve ardından vücut daha fazla kilo kaybetmemek için direnmeye başlar. Daha fazla kalori düşürmek yerine kardiyoyu arttırmak ve arkadaşlarında tavsiye ettiği gibi vücut geliştirmeye biraz biraz başlamak sizin için daha iyi olacaktır.

Ağırlık çalışmak sizi kaslandırır ve androjen hormonları yükseltir. Eğer fazla östrojen gibi bir probleminiz varsa bunu ağırlık çalışarak bir nebze bastırabilirsiniz. Ayrıca ağırlık çalışmaları yaptığınız diyet ve kardiyoyla birleşince çok daha sağlıklı ve daha hızlı kilo vereceksiniz..

İnsanlar hep internette vb yerlerde gördüğünü okur yapar ben deneyip kanıtlamış 10 insanla 12 ay geçirdim siz etraftan topladıgınız bilgilerle devam edin ben öğütümü gerken yardımcı olacak insanlara veriyorum 3 tür jinekomasti antremanla düzeltilebilir

İnsanlar hep internette vb yerlerde gördüğünü okur yapar ben deneyip kanıtlamış 10 insanla 12 ay geçirdim siz etraftan topladıgınız bilgilerle devam edin ben öğütümü gerken yardımcı olacak insanlara veriyorum 3 tür jinekomasti antremanla düzeltilebilir

Kısacası şöyle söyliyeyim o 10 kişide jinekomastiyim diye boşu boşuna canlarını sıkmışlar -geçtiğine göre- jinekomasti antremanla düzelmez. Göğüs bölgesinde fazla kiloya bağlı yağlılık varsa kilo verdikçe görüntünün düzelmesi zaten olasıdır. Forumdada jinekomastiyle ilgili problemi olan arkadaşların ciddi kilolar vermelerine karşın şikayetlerinin geçmediğini görebilirsin.

jesus arkadaşımız işi çok basite indirgemiş fakat tıp bu konu üzerinde birçok araştırma ve bilimsel çalışma yapmış,bence bir hastalığı bu kadar basite indirgemek yanlış.bu spora yıllarını veren insanlar bile kür sonrası östrojen hormonlarını düzenlemek ve bu hastalıktan korunmak için tedaviler uyguluyorlar.bu hastalık bu kadar basit birşey değil.jesusun söylediği şey bir kadının sakalı çıktığında bunda büyütülecek birşey yok makineyle traş olursun geçer mantığına benziyor.bence de arkadaşımızda çok büyük ihtimalle jinekomasti var.olmasa bile bir muayene yaptırmak çok zor olmasa gerek.insanlar vücutlarındaki küçücük ayrıntıları düzelttirmek için bile binlerce lira harcarken göğüslerinden şikayetçi bir erkeğin psikolojisini az çok tahmin edebilirsiniz.

sevgili berkay bence yağlanman yüzde 20 civarlarında.bu konuda yağlanma - vücut görüntüsü konusu açılmıştı ama tabi ki sadece bakarak kesin bir şey söylemek mümkün değil.bence bir doktora görün içini rahatlat sonra da dengeli bir beslenme ve sporla inşallah istediğin görüntüye kavuşacaksın.

Öncelikle kılları ağdayla aldırma veya bütceniz yeterse bence en iyi çözümde lazerle 10 seansta falan hepsini yok edersiniz.. Sonra yağları yakın .. Vücudu adam edersiniz sonra :)

Back
Yukarı