1 yıl ara verdikten sonra

iyi günler öncelikle bu forumda yeniyim yanlış yere yazdımmı o konularda hatan varsa düzeltmem için mesajınızı yollayınız.
20 yaşındayım ve 2 yıl amatör olarak vücut çalıştım sonra spora 1 yıl ara verdim zayıfladım boy 1/73 kilo 70 kol 38.5 geçen antrenmana girdim 100 kgde 6 tekrar *3 set geldi şimdi rica etsem bana çabuk toparlanmam için program ve beslenme hakkında bilgi verebilirmisiniz. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler ..:)

Kimsenin sana detaylı bilgi verecegini sanmıyorum forumda her sorunun cevabı var sadece arayabilirsin eğer bulamadıgın cevaplar olursa yardımcı oluruz.

Sorunuz çok geniş, spesifik bir soru değil o yüzden kimse 45 dk cevap yazamayacak ve yanıt alamayacaksınız. Zaten 1 yıl hiç spor yapmamış bir insan olarak, hangi egzersiz olduğu hiç de farketmeden, 100 kg x 6 tekrar yapan bir insanın sorudan ziyade yaptıklarını toparlayaıp aktarması daha faydalı olacaktır.

yanlış şekilde sorduğumun şuan farkındayım k bakmayın bu arada şınav çektiğim günler oluyordu arada. kısa sürede toparlanmam için kısaca şöyle sorayım antrenman programımda; hafif veya ağır kilo ile az mı çok mu tekrar yapmalıyım diye sorayım.ayrıca 100/105 kg benchpress ve ınchle bench pressde yapıyorum o agırlık ile cevaplar için teşekkürler .

Back
Yukarı