1 Senelik Gelişme - Yaş 16 - Supplementsiz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan byte
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yağ yakımı mükemmel olmuş başlangıç kilo ve şimdiki kilo arasında 1 kg oynamış fakat yağ yakıp kas kütleni arttırmışsın acaba ilk olarak definasyonmu yaptın yağ yakımı sürecini detaylandırırmısın ?

yağ yakımı mükemmel olmuş başlangıç kilo ve şimdiki kilo arasında 1 kg oynamış fakat yağ yakıp kas kütleni arttırmışsın acaba ilk olarak definasyonmu yaptın yağ yakımı sürecini detaylandırırmısın ?

Aslında ilk başta aynı anda hem yağ yakıp hem kas kütlesini artırmaktı bu çok zor olay bunu denedim, günde 3 öğün yemekle olmadığı için daha çok yağ yaktım diyebilirim kas olayına sonradan yüklenmeye başladım

180 ve 77 kılo olan bırının vucuttakı tum yagları gobege toplanırsa ancak öyle aşağı sarkmış bi göbek olur buda ımkansız ılk foto daha fazla kılo yada arkadaş trol

Biraz armbuilding olucak fakat tek başıma sadece kolumu iyi çekebiliyorum şuan clean bulktayım ölçü almayı bıraktım ölçüleri bilmiyorum boy 186 civarı çıkıyor şuan kg 75 - 76 arası gidip geliyor

Eklentiler

• AD1231.jpg
    AD1231.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 828
  • Adsız.png
    Adsız.png
    1.021,4 KB · Görüntüleme: 880
  • AD.png
    AD.png
    875 KB · Görüntüleme: 906
yuhh nasıl yaptın kardeşim motivasyonunu nasıl yüksek tuttun ben kaslı birini göreyim hemen gidiyor motivasyon
greg plitt ve motivasyon videoları :d, kimsenin kimseden üstün olmadığı gibi o kaslı olarak nitelendirdiğin kişilerde senden üstün değil olay tamamen zaman ve iradeye bakıyor ben sadece hırs yaptım.

Back
Yukarı