• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1 senede değişimim .

g4k9p.jpg

g4l84.jpg
g9wwk.jpg
g9www.jpg

g4lkb.jpg

bu fotograf 1 aylık--
g4k9p.jpg

1 senedir vücut geliştirme ile ugraşıyorum biraz bırakmak zorunda kaldım mecidiyeköyde spor salonu arıyorum şu an için. 2-3 kilo verdim bi 20 kilo daha bana yeter yavaş yavaş üstüne koycaz artık .
Bacaklarım zayıf bel ölcüm 80 gogus olcum 98 . Kilo almam lazım biliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Resim ekleme kuralları:

.DEĞİŞİK AÇILAR DAHA İYİ YORUM DEMEKTİR
Ekleyeceğiniz resimler üyelerin görüşüne tabi tutulduğundan daha iyi bir sonuç için normal pozisyonda önden, arkadan ve yandan çekilmiş pozlar ekleyiniz.

göğüs genetiğini beğendim,birde boyunu merak ettim

pardon isim mustafamıydı sizin ?

Abdullah.

Değerli Üyemiz;
Lütfen üyelere kullanıcı adları dışında kelimeler kullanarak hitap etmeyiniz. (kardeş, usta, abi, dostum vb. )
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
kerberosapo

göğüs kısmını beğendim harika görünüyor başarılar

dostum göğüs genetik biraz ben 110 cm yaptım seninkinin yarısı kadar belli değil

Benim bacaklarda asıl sıkıntı uzunlar ve gövdeme göre zayıflar johny bravo modeli gibi yeni konuda yeni fotograflarla sırt bölgelerimide eklemeyi düşünüyorum 2 sene içinde istedigim yere gelicem inşallah .

dogru yolda oldugun kesin, bundan 1 sene oncesini dusun, neler istiyordun, neler oldu ?

bundan 1 sene sonrasini dusun, ve 1 sene sonra bugun kendine soyledigin seyleri tekrar hatirlamayi hayal et. Bu seni yeterince motive edecektir.

Ben vucudun begendim, onun acik. Cok guzel bir vucut insaa edebilirsin.Acele etmenin hic bir faydasi yok. Zaten belli bir temeli oturtmussun, Kaslarin define.Bundan sonra sana kalmis.

Basarilar dilerim.

dogru yolda oldugun kesin, bundan 1 sene oncesini dusun, neler istiyordun, neler oldu ?

bundan 1 sene sonrasini dusun, ve 1 sene sonra bugun kendine soyledigin seyleri tekrar hatirlamayi hayal et. Bu seni yeterince motive edecektir.

Ben vucudun begendim, onun acik. Cok guzel bir vucut insaa edebilirsin.Acele etmenin hic bir faydasi yok. Zaten belli bir temeli oturtmussun, Kaslarin define.Bundan sonra sana kalmis.

Basarilar dilerim.

Cok teşekkürler bu anlamlı yorumun için gercekten'de söylegidin gibi 54 kiloydum iyi olmayan bir salonda 11 ay civarında calıştım ilk geldigimde bana sen burda kalmazsın cok zayıfsın dayanmazsın dediler 1 sene gecti 14 kilo aldım belki az ama bana göre buda bir başarı calıştıgım salon'a neden kötü dedigim durumsa şu bilinçsiz calıştırıyorlardı günlük haftada 6 kez 750 mekik cekiyordum ne kadar fazla ceksem o kadar iyi diye Allahtan bilinçli insanlarla tanıştımda beni yanlış yönden döndürdüler herneyse belki boyuma göre zayıfım ama yapıcagıma inanıyorum . Sana tekrar cok teşekkür ederim

Güzel gelişim gögüs yapımız benziyor bendede aynı durum var ancak biraz daha ucu aşşaya almak için dips abanmaya başladım devamını bekliyorum.

Back
Yukarı