yasinaspir
Üye
Skinnyfat sorunu ile başladığım için spora hala vücuttan o softluğu atamadım fotoğraflarda 1ncisinde göğüs pumptadır.
Fotoğrafta gelişim var derken nereyi kastediyorsun o zaman anlayamadım göğüs kol geride iseGüzel gelişim, göğüs, kol bölgesi geride kalmış. Yüklenirseniz olacaktır.
Tamam siz teşekkür ederimTanımadığınız insanlara "sen" diye hitap etmemenizi tavsiye ederim. Çünkü bu çok kabaca bir durumdur. Sen diye hitap edilince samimilik de oluşmaz ayrıca.
Demek istediğim eski halinize göre gelişim var fakat göğüs ve kol bölgesi 1 yıl için tam olarak gelişmemiş.
Hafta da 3 göğüs çalışmaya başladım üstat biraz fullbody tarzı pazartesi çarşamba cuma iki press yapıyorum cuma 4 hareket asılıyorum. Göğüsler çalışma sıklığı istiyor onu anladım ve cidden göğüs genetiğimiz kötü göğüs olmayıcna da belli etmiyor vücut kendini pes edesi geliyor insanıj ama önümüzde uzun yıllar var Allah nasip ederde ben genetiğimle doğal olarak yapabileceğimin en iyisini yapacağımYasin uzun süredir uğraşıyorsun güzel gidiyor zorlu bir genetiğin var ama azmin sana başarıyı getiriyor. Eskiye oranla çok iyi gelişim. Omuz-trapez gelişimin özellikle güzel kollarında da gözle görülür fark var göğüs kütlenin artması gerekiyor tabiaynen devaaam
![]()