Merhaba degerli spor sever arkadaşlar. Yağ yakım günlükleri adlı bölümde, açtıgım konu var tam 1 yıl onceydi. Hedefime nerdeyse yaklaştım ve buraya konu açmayı düşündüm sizlere örnek olabilmem için. Uzun uzun anlatmadan once Özet geçeyim. 2010 yılında 1.67 boy, 97kg olan tam mario adamıydım, Sağlıgım alarm vermeye başlamıştı karaciger yağlanmaları, deri çatlaklar, özgüven eksikliği vs. Begendiğim kızla arkadaş olmakla çok zorlanırdım kaçarlardı
Şimdi fit oldum diyebilirim Kilonun yaptıgı baskıdan kurtularak eklemler daha çok açıldı ve boy 1.69a ulaştı, kilo 63e düştüm fakat yılbaşından itibaren 64,5 kgye ulaştım. Yağ değil, kas agırlıgım artıyor fotograflardan belli oluyor, kilo artsada kollar kalınlaşıyor ve karın kasları belirginleşiyor. Amacım vgci değil, fit adam olmak vucudumun izin verdiği kadarıyla gelişmek. Boyumdan dolayı vgci olmak pek mantıklı olmaz
Yemek konusuna gelirsek zayıflamaya karar verdiğimden beri aslında zayıflamadan onceden yani 2010 yılın şubat-mart aylarında şekeri nerdeyse kesmiştim VE 1 nisan 2010da 5 yıldır içtiğim sigarayı anında bıraktım. Zayıflamaya karar verdiğimde şeker tüketimim tamamen minimuma indi. Yağ tuketimleri minimum ve tüm hazır gıdalardan uzak durmaya başladım. Onu bırak bakkala ne zaman gittiğimi hatırlamıyorum bile
Bakkala girdimmi sadece su alır çıkarım bazende canım çok çektiğinde snickers alırım başka çıkolata almıyorum. Ve her pazar gunu geleneğime devam ediyorum sucuklu yumurta, 2 boyoz, 1 gevrek, öğlen yine 1 gevrek bazende tavuk durum, akşam levrek ve helva yaparım tabi sadece pazar gunu serbestir
Spor konusuna gelirsek zamanında 7 ay salonda çalışmış biri olarak ada olsa tecrubelerimi kullanarak evde çalışıyorum. Tabiki evde çalışmak salonda çalışmak aynı şey değil. Yaz sonu salona yazılmayı düşünüyorum artık yağlarımı yaktım ve sırada daha detaylı ve tecrubeli geliştirmenin zamanı geldi seneye yazın tam plaj vucuduna kavuşmaktır. Çalışma şeklim şudur. Pazartesi gogus, salı on kol, çar tatil, per omuz ve cum arka kol. Kardiyo sporu olarak pzt,salı,per,cum ve cmt gunleri izmir küçükyalı sahilinde koşu yapıyorum. Artık koşmaya başladım kalbim güçlendi. İlk 1 yıl boyunca 5 km hızlı yuruyuş ile max 45dk kardiyo yaptım ve son 3 aydır ilk 12dk hızlı yuruyerek ısınma turu yaparak ve kalan 30 dk hiç durmadan jogging tarzı koşuyorum 5kmden 6 kmye çıktı. Daha fazla koşmamak için Kendimi zor tutuyorum fakat eklemlerin, baglarin ve kasların sağlıgı için zorlamıyorum yoksa 7 km ye çıkarabilirim.
Yatagın dagınıklıgı ve don için kusuruma bakmayın
Jinokomasti oldugundan şüphelenirdim fakat halen küçülmeye ve meme dokusunda yayılma olduguna göre yalancı oldugunu düşünüyorum fakat yinede gidip baktıracagım iyice emin olmak için. Ortamlarda çok rahatsız ediyor bir erkek için sarkık gogusler 

Yemek konusuna gelirsek zayıflamaya karar verdiğimden beri aslında zayıflamadan onceden yani 2010 yılın şubat-mart aylarında şekeri nerdeyse kesmiştim VE 1 nisan 2010da 5 yıldır içtiğim sigarayı anında bıraktım. Zayıflamaya karar verdiğimde şeker tüketimim tamamen minimuma indi. Yağ tuketimleri minimum ve tüm hazır gıdalardan uzak durmaya başladım. Onu bırak bakkala ne zaman gittiğimi hatırlamıyorum bile

Spor konusuna gelirsek zamanında 7 ay salonda çalışmış biri olarak ada olsa tecrubelerimi kullanarak evde çalışıyorum. Tabiki evde çalışmak salonda çalışmak aynı şey değil. Yaz sonu salona yazılmayı düşünüyorum artık yağlarımı yaktım ve sırada daha detaylı ve tecrubeli geliştirmenin zamanı geldi seneye yazın tam plaj vucuduna kavuşmaktır. Çalışma şeklim şudur. Pazartesi gogus, salı on kol, çar tatil, per omuz ve cum arka kol. Kardiyo sporu olarak pzt,salı,per,cum ve cmt gunleri izmir küçükyalı sahilinde koşu yapıyorum. Artık koşmaya başladım kalbim güçlendi. İlk 1 yıl boyunca 5 km hızlı yuruyuş ile max 45dk kardiyo yaptım ve son 3 aydır ilk 12dk hızlı yuruyerek ısınma turu yaparak ve kalan 30 dk hiç durmadan jogging tarzı koşuyorum 5kmden 6 kmye çıktı. Daha fazla koşmamak için Kendimi zor tutuyorum fakat eklemlerin, baglarin ve kasların sağlıgı için zorlamıyorum yoksa 7 km ye çıkarabilirim.

Yatagın dagınıklıgı ve don için kusuruma bakmayın