• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1 kasım 2010'dan itibaren transformasyon.

çok güzel değişim yaa cidden o tamamdır valla sen bu işi başarmıssın

gerçekten inanılmaz.. tebrikler

İnanamayanları ve dalga geçtiğimi sananları görmelisin :) Teşekkürler

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:33 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:29 ----------

çok güzel değişim yaa cidden o tamamdır valla sen bu işi başarmıssın

İnanki şu an hedefe ulaştıgımı hissetmiyorum fakat eski fotolara baktıgımda ben bile ciddi olarak transformasyon geçirmişim diyorum :D

Herkesin sordugu ortak soruyu cevaplıyayım. Sarkık olayını haftada yarım kg ile 1 kg arası kilo vererek hallettim. Ne kadar yavaş verilirse, o kadar kardır. Eger haftada 1.5-2 kg verseydim şimdi sarkık olcaktı oram buram :D

oncelikle gercekten buyuk bir basari elde etmissin gurur duydum gogus olayina gelecek olursak sarkik olmasi sahsi fikrim ust ve alt gogus calisman yetersiz oldugu kanatindeyim iyi calismalar

oncelikle gercekten buyuk bir basari elde etmissin gurur duydum gogus olayina gelecek olursak sarkik olmasi sahsi fikrim ust ve alt gogus calisman yetersiz oldugu kanatindeyim iyi calismalar

Ev çalışmalarında üst ve alt gögus çalışmaları yetersiz kaldıgı bilinir :) Üst gögus için arnold press tekniği uyguluyorum azda olsa işe yaradı, fakat alt gogus için yapabileceğim bişey yok. Yaz sonrası üst seviye için salona yazılacagım, şimdi yazılamam sonuçta bu hafta sonu yazlıga gidip 2 ay civarı deniz-havuz keyfi olcagından salona gidemem düzgün :)

Ev çalışmalarında üst ve alt gögus çalışmaları yetersiz kaldıgı bilinir :) Üst gögus için arnold press tekniği uyguluyorum azda olsa işe yaradı, fakat alt gogus için yapabileceğim bişey yok. Yaz sonrası üst seviye için salona yazılacagım, şimdi yazılamam sonuçta bu hafta sonu yazlıga gidip 2 ay civarı deniz-havuz keyfi olcagından salona gidemem düzgün :)

bol bol yuzmeye bak vucup kendini daha iyi toparlayacaktir kas bakimindan ornek vericek olursak gunde 3 saat yuzersen buyuk bir avantaj elde etmis olup antreman eksikligide olmaz

bol bol yuzmeye bak vucup kendini daha iyi toparlayacaktir kas bakimindan ornek vericek olursak gunde 3 saat yuzersen buyuk bir avantaj elde etmis olup antreman eksikligide olmaz

Yuzme olayına dikkat ediceğim fakat 3 saat anabolik etkiden kataboliğe geçebileceği düşünüyorum. Sabah agırlık çalışmaları yapıp, akşam üstü koşu yerine 30 dk kulaç atarak daha iyi gorunume kavuşacagı düşünüyorum.

Back
Yukarı