1 hafta hastalık ile ölçülerdeki inanılmaz kayıplarım ?

Logannn

Üye
1 haftadır hastayım 5 gündür mideme sadece 5 öğün girdi. inanılmaz kötü durumdayım. zaten zor kilo alan biriydim 6 aylık düzenli beslenme sporumla ulaştığım ölçüleri 5 günde kaybettim.
4 kg verdim
kol 34'ten 31e
göğüs 94ten 90a
omuz 114'ten 109a
bel 71den 67ye
Bittim ben... Psikolojik ve bedensel açıdan çok kötüyüm. 6 aylık bütün emeğim sadece 5 günde benim elimde olmayan bir şekilde uçtu gitti. Ne yapacağım ben?Düzene girersem bu ölçüleri 2 haftada kazanır mıyım tekrar?

1 haftadır hastayım 5 gündür mideme sadece 5 öğün girdi. inanılmaz kötü durumdayım. zaten zor kilo alan biriydim 6 aylık düzenli beslenme sporumla ulaştığım ölçüleri 5 günde kaybettim.
4 kg verdim
kol 34'ten 31e
göğüs 94ten 90a
omuz 114'ten 109a
bel 71den 67ye
Bittim ben... Psikolojik ve bedensel açıdan çok kötüyüm. 6 aylık bütün emeğim sadece 5 günde benim elimde olmayan bir şekilde uçtu gitti. Ne yapacağım ben?Düzene girersem bu ölçüleri 2 haftada kazanır mıyım tekrar?
Bunun 2 nedeni olabilir, yediğiniz yiyeceklerin besleyiciliği çok düşüktür ve siz günlük almanız gereken kalorinin baya bir altına düşmüşsünüzdür, metabolizmada hızlı olduğundan vücut kasları parçalayıp aminoasit elde etme yoluna gitmiştir veya
Verdikleriniz enerjiyi sağlamak ve vücut ısısını dengede tutmak için yağ yakımında kullanılmıştır. Bundan ötürü hacim kaybetmiş olabilirsiniz. Eğer 1. olay gerçekleşmişse sağlam bir geri dönüş ile beraber 1 haftada bile geri kazanım yapabilirsiniz çünkü kas hafızasında artık sizin maksimum noktanız kayıtlı kısa sürede oraya geri dönersiniz. Eğer 2.olay gerçekleşmişse normal bulk programından devam edin eğer amacınız hacimlenmekse.

hiçbir şey kaybetmediniz,1-2 haftaya toparlarsınız.

6 ayda yaptığını 5 günde kaybedebiliyorsan kazandığını düşündüğün kütlede sıkıntı var demektir. Canını sıkma iyileşince zeonun dediği gibi 1-2 haftaya toparlarsın. Önce sağlık ölçüler kolay

Bugün 2 kilo aldım ve spora gitmeme rağmen kolum 32,5'a çıktı. İlginç gerçekten. Sadece dünden beri her şeyi yiyorum...

Back
Yukarı