1 ekim 2011 bftr İSTANBUL buluşması

...

• .

Votes: 10 55,6%
  • ..

Votes: 8 44,4%

• Total voters
    18
sevgilimin hastalanması sebebiyle akşam yola çıktım . önbuluşmaya katılmayı belki herkesten çok istyordum ama gelemedim. stevenlms aradı saolsun. çokta mahcup oldum. inşallah 1 ekimde önbuluşma ekibine kendimi affettircem. şimdiden forum ve arkadaşlar adına herkesten özür dilerim...

sevgilimin hastalanması sebebiyle akşam yola çıktım . önbuluşmaya katılmayı belki herkesten çok istyordum ama gelemedim. stevenlms aradı saolsun. çokta mahcup oldum. inşallah 1 ekimde önbuluşma ekibine kendimi affettircem. şimdiden forum ve arkadaşlar adına herkesten özür dilerim...

Çok geçmiş olsun , inşallah cumartesi günü gelirsin :)
Salon işini de kouşuruz ;)

cok gecmıs olsun dr.ismail. ıns 1 ekımde aramızda olursun cok sevınırız gelırsen :)

Telefonda konuşurken sezere yansımız zaten ne kadar mahçup olduğun :)...neyse geçmiş oslun...

yaahu bu arada o beklerken fotorgraf çekmeye gelen tip nasıldı :)

ya o an anlayamadm okadar telaşenin içinde :D ne dediğimi bile hatırlamıyorum çok absürt bişey demediğime şükür. 1 ekime geleceğim inşallah bi sorun olmazsa . gülmeyn buarada :D :D :D

o tam komedıydı zaten ya :)

sen r10 musun dıyoz e yok abı yok degılım dıyor :)
Ben masumum abi tamamıı :D alemdiya..

ya o an anlayamadm okadar telaşenin içinde :D ne dediğimi bile hatırlamıyorum çok absürt bişey demediğime şükür. 1 ekime geleceğim inşallah bi sorun olmazsa . gülmeyn buarada :D :D :D

yok olurmu öyle şey ismail ...güldük gitti :)

güzel makara oldu. dikkatimden kaçmayan bir nokta ise steven'ın H harfi ile olan sınavıydı. dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama "alat (halat)" "aydar (haydar)" telaffuzlarını çokça işittik. üj bej olunca tabi h lerde ufaktan zorlanmalar oldu :D

cidden o eleman neydi öyle ya :D
Adam karşısında bizi görünce bir anda korktu sanırım :D :D
özellikle hogan ı :D :D

Saat 13,30 diye düşünüyorum arkadaşlar , nedeni ise akşama ant.ı olanlar ant.ları kaçırmasınlar ;)

Saat 13,30 diye düşünüyorum arkadaşlar , nedeni ise akşama ant.ı olanlar ant.ları kaçırmasınlar ;)

benim aklıma bir fikir geldi. çoğu insan karşı çıkabilir ama bir fikirdir sonuçta, buluşmayı 1 hafta erteleyebiliriz belki. sonuçta 7 gün içinde 2 kere buluşmuş oluyoruz. her halükarda gelmeye çalışacağım ama 13.30 tam yemek saati oluyor. birlikte yemek yersek süper olur çünkü evlere de geç dağılmayız bu seferki gibi.

bana her saat uyar arkadaslar ama 13.30 da buluslabılır dıger arkdaslarda bıza sonra katılabılır bence :)

yada ortak bır saatte herkes aynı anda bulusabılır

ben ertlenmesı taraftarı degılım cunku bız bulustuk ama dıger arkdaslar sabırsızlanıyor bence 1 ekımde bulusalım :)

Bencede ertelenmesin , birşey olmaz ben seni özledim mesela R10 :D
o kollarını görmeyi özlerim ben bir haftada :D :D

ben erken gelelim derken akşama ant.ı kaçırmıyalım diye dedim ...
yoksa bende 13 de işten çıkıyorum her türlü gelirim her saatte ;)

Back
Yukarı