1 aylık gelişimim

öncelikle merhaba,2 yıl boyunca atletizm yaptıktan sonra bazı nedenler yüzünden bırakmak zorunda kaldım ve evde boş oturmayı sevmedigimden hemen fitness a başladım,fitness a başladıgımda vücut ölçülerim şöyleydi;
kol:33,5 omuz:112 gögüs:100 bacak:54 kalf:37
1 aylık calışma sonucunda şuan böyle;
kol:36 omuz:117 gögüs:105 bacak:56 kalf:37(kalfe ayrı bi özen göstersemde büyüme hiç olmadı)
her gün tek kas grubu calışıyorum,kullandıgım supplementler whey protein,bcaa,glutamine
1 aya göre iyi bir büyüme mi? ve hangi günler karın antrenmanları eklemeliyim

Ilac kullansan bu degerler cok zor olsa bile kas imkansiz ! % 90 ı su dur yani.
ben bunu şuna baglıyorum daha önceki vucut ölçülerim bundan iyiydi atletizm yaparken kışları cok agır antrenman yaparız yarış sezonlarında yani yazın agırlık antrenmanlarına pek girmeyiz haliyle cok fazla hacim kaybediyorum bir anda atletizm i bırakıp fitness yapmaya başlamam ve önceki alt yapım sayesinde eski halime cabuk döndüm heralde

Birkaç ihtimal sayayım belki anlarsın. Ya ilk ölçülerin yanlış ya ikinci ölçülerin yanlış ya da sen bizi "kekliyorsun". Alt yapın ne olursa olsun 1 ay sonunda böyle fırlamalar olmaz. Bu sporu az biraz yapan herkes bu ölçülerin değişiminin gerçekçi olmadığını anlar.

Birkaç ihtimal sayayım belki anlarsın. Ya ilk ölçülerin yanlış ya ikinci ölçülerin yanlış ya da sen bizi "kekliyorsun". Alt yapın ne olursa olsun 1 ay sonunda böyle fırlamalar olmaz. Bu sporu az biraz yapan herkes bu ölçülerin değişiminin gerçekçi olmadığını anlar.
ben elimden geldigince düzgün ölcmeye calıştım bütün kasların tepe noktasından ve sizi kekliyo olsam elime ne gecicek?

ben elimden geldigince düzgün ölcmeye calıştım bütün kasların tepe noktasından ve sizi kekliyo olsam elime ne gecicek?
O zaman ilk ölçümlerin hatalı başka ihtimal olamaz.

1 aylık geçmişin var demek. Az önce kür ile ilgili bi konunu gördüm. Bunun bana şaka olduğunu söyle ?
dogrudur,fitnesa başlayalı 1 ay oldu ama ondan öncesinde atletizm yaptım 2 sene ve cokca halter antrenmanlarına girdik tek fark hipertrofi olmasın diye fazla kilo az tekrar seklinde calışırdık, atletizmden öncede cokca spor yaptım fitnessta dahil yani elime ilk kez bar deymiyo

Sen beslenmeni idmanını bi düzene oturt bence. Şimdi dolu yeni giren gençler oluyor foruma bu steroid konularını görüyolar artık steroidlere supplement muamelesi yapılmaya başlandı. Bu işe devletin acilen müdahale etmesi gerekir . Gerekli heryere günde 100 lerce mail atıyorum ama nafile.

Back
Yukarı