1 ayda max. gelişme için...

hangi harp okulu girmek istediğin ?? bende girmiştim 2 sene once geçmiştim de..anlattığın gibi top fırlatma ve barfiks çekme gibi şeyler yaptırmıyorlar...kimden duyduysan yanlış bilgilendirilmişsin....

Konu 5 ay önce açılmış, sınavı bitmiştir bile arkadaşın. Bence daha fazla post atmanıza gerek yok.

Yaklaşık 1 ay sonra harp okullarının mülakatlarına gireceğim.
Fakat bazı yönden eksiklerim var.
Beden eğitimi yönünden yaklaşık 15 puan veriyorlar ve bu puanda benim harp okuluna girebilmem için yeterli bir puan.

Size bazı sorularım olacak.

Barfiks şu an 3 tane çekebiliyorum.bu 13 e çıkabilir mi?bu konu hakkındaki tavsiyeleriniz...

Basketbol topunu daha ileriye fırlatmak için (28 metre) önerileriniz...

Ve zıplama... Şu an yaklaşık 190 zıplayabiliyorum ama benim istediğim 236. Bu mümkün mü? ve tabi bu konu hakkındaki tavsiyeleriniz.

Şimdiden çok teşekkür ederim...

ben 1 basketbolcu olarak basketbol topunu ileri atmada ve zıplamanda yardımcı olabilirim.
Basketbol Topunu ileri atmak istiyosan 5 kg yada 3 kg Alıcaksın sağlık topunu günde 10 dakikanı ayırarak calısırsan sonra da potaya bol bol sut atarsan 28 metre değil 50 metreye bile cıkarırsın.Bundan emin ol :) ( Ama dediğim gibi Topu ileriye fırlatmaya çalışma Sağlık topunu calıstıktan sonra yorulana kadar Şut at ister 3lük ister Faul çizgisinden calış ama 3lük daha yardımcı olucaktır.Zaten 3lük çizgisi 6.25 - 28Metre dediğin olay ise - 26.5 Metre Basketbol sahası - Basketbol sahasının biraz ilerisi :) )

Zıplamaya gelirsek.Burda en önemlisi Bacak Kasları ve Karın kasları.Bunun için sana 1-2 önerim var.1.cisi İlk başta koş (Isın iyi 1 şekilde)2.cisi yapabildiğin kadar ip atla bol bol ip atla 3.cüsüne gelirsek Step-UP çalış (internette araştır nasıl yapıldıgını ve kendine göre düzenli Setlerle Çalış) ve son olarak Merdiven in çık - Yorulana kadar ölene kadar Belina ağırlık tak merdiven çalış bol bol - En fazla çalışmanı gördüğüm 2 şey İp atlama ve Merdiven - Merdiven zıplamana müthiş 1 yararı olur.

Barfiks`e dicek bişiyim yok.Ama bence git bol bol Barfiks çekmeye calıs kendini zorla.Eğer dediğim gibi ip atlarsan Barfiks çekerken yardımcı olacağından eminim :)

Son düzenleme:
Konu önemlini yitirmiş olsa bile benzer bir konu açılmasın diye bu konudan devam edilmelidir.

Ayrıca bu tür sıkıntılar çekenlere soruyorum.Siz hiç Rocky serisini izlediniz mi ?

Yaklaşık 1 ay sonra harp okullarının mülakatlarına gireceğim.
Fakat bazı yönden eksiklerim var.
Beden eğitimi yönünden yaklaşık 15 puan veriyorlar ve bu puanda benim harp okuluna girebilmem için yeterli bir puan.

Size bazı sorularım olacak.

Barfiks şu an 3 tane çekebiliyorum.bu 13 e çıkabilir mi?bu konu hakkındaki tavsiyeleriniz...

Basketbol topunu daha ileriye fırlatmak için (28 metre) önerileriniz...

Ve zıplama... Şu an yaklaşık 190 zıplayabiliyorum ama benim istediğim 236. Bu mümkün mü? ve tabi bu konu hakkındaki tavsiyeleriniz.

Şimdiden çok teşekkür ederim...

Harp okulunu kazanan bi arkadaşımdan duydsugum kadarıyla yardım edeyim. Ayagına agırlıklı kum torbalarından baglayıp elinede agır bişi alıp zıplarsan emin ol zıplamanda fark edecektir. Topu daha uzaga atabilmen icinde agır taşlar bulup onları uzaga savurmakla başlayabilirsin.
Barfiks icin zaten forumda yeterli konu var. İlk 1 hafta dayanamadıgın ana kadar asılı durmaya calıs. Ondan sonrada yavas yavas cekmeye calıs. Cekemiyorum diyip bırakma ama;)

bence konu guncel kalması lazım sadece 1kişi girmiyor bizde girecez askeri okul sınavlarına ve bende barfiks sorunu var çekemiyorum eve kapı arası barfiks aldım zorluyorum şuan kollarımda kanatta çok acı var 1ay gibi bir zamanım var en az5 yapabilrmiyim ?

bence konu guncel kalması lazım sadece 1kişi girmiyor bizde girecez askeri okul sınavlarına ve bende barfiks sorunu var çekemiyorum eve kapı arası barfiks aldım zorluyorum şuan kollarımda kanatta çok acı var 1ay gibi bir zamanım var en az5 yapabilrmiyim ?

Konu tabi güncel kalsın da madem ki sınava gireceksiniz ,sizin vücutlarında güncel kalmış olması gerekmez mi?

Bu kadar hayati sınava girecek olsam zamanında o kadar kasardım ki o gerekli sayıları güle oynaya yapardım.

Yeni yapmaya başladığın için ağrılar olur.Artık 1 ayda olduğu kadar çalışacaksın.Gene de sık dişini ve kas kasabildiğin kadar.

Barfiksi sürekli her boş anında denemeye çalış zotrla kendını 3 yapıyormussun 4 yapamyı zorla yere dusene kadar sık kendını bende şınavı oyle ogrendım ınan 1 tane bile cekemıyordum yapıyordum yere evde kımse yokken hep denedım denedım ve amcama kendımı kanıtladım sımdı 50 tane rahat cekıyorum ama işte 1 ayda 3 den 13 e cıkmasanda artırabılırsın hemen olmuyor sureklı yapmak gerek

ben 7 aydır çalıyorum anca 11-12 cıkıyor enseye nizami barfix :D

1 ayda 3 ten 13 e insan üstü bişe olur sanırım çok zor.

beyler avucumun içi(parmak lar birleşim kısmı) çokağrıyor sızlıyor doğrusu doğru düzün bir çekiemiyom şunu ya damar damar mı binmiş nedir nasıl kurtulabilri bu ağrıdan sızıdan birde 1ay da evde barfiks var zaten en az 5 yapabilirmiyim? şuan 2-3 zorluyorum her yerim ağrımasına rağgmen cevaplarınız için şimdiden teşekkürler....

Back
Yukarı