1 ay içerisinde 5 kilo vermeliyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mrzess

Üye
arkadaşlar merhaba herkese.
Başlıktada belirttiğim gibi 1 ay içerisinde 5 kilo vermek istiyorum.
Spor salonuna gidiyorum.
10 dakika cardiyo ardından body'e geçiyorum.
ancak belirttiğim gibi 5 kilo vermek istiyorum.beslenme programımı ne şekilde yapmalıyım ?
şimdiden teşekkürler.bench_O

koşuyu yarım saate çıkar ve yağlı yiyecekleri kesip protein ağırlıklı beslen ben 1 ayda 3 kilo verdim çok kilolu olmadığım halde sende kilo varsa 5 kilo verebilirsin

Ağırlık ayrı cardio ayrı çalışmanızı öneririm ben. Haftada 2 gün sadece 40-60 dakika cardio, ağırlık günlerinizi de hocanızın yardımıyla - bence 3 gün - ayarlarsınız. Beslenme, karbonhidratı sadece antreman önceleri geçici enerji faslı için alabilirsiniz buda değeri yüksek karbonhidratlardan tabiki. Protein ağırlıklı çok az miktardada yağlı diyebilirim. Tuz,şeker,un olmaması bir emir zaten

10 dakikalık kardiyo ile hiç bişey olmaz...Zaten vucut 15-20 dakika sonra anca yağ yakma aşamasına geliyo en az 30-45 dk

• Like
Reactions: Azi
bazı noktalar.

-kilonuz kaç?...100 kilo iseniz , 5 ay bir ayda sorun yaratmaz...ama, kilonuz 70 kgs ise bu 5 kgs biraz fazla...

-10 dakika koşu vb yetersizdir...ancak 10 dakika içinde dinlenmeden "100 mtr sprint "atarsanız ,belki önemli kilo kaybı olabilir, ama bu da kapasite nedeniyle mümkün değilidr...

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı