1.85'ten Uzun Olanlar

191 Boyundayım. 18 Yaşındayım. Daha uzayabilir miyim ki? :/

çıplak ayak 1.86.doldurması zor oluyor vücudu.hele kollarımın ilk zamanki hali geliyor aklıma çok sırıtıyordu.
bakıyorum salonda 1.65-1.70 boyunda olanlar bicepsleri rambo gibi olmuş bizimki daha yeni yeni şekillenmeye başladı.

1.98 boyundayım uzun olmak her zaman avantajlı ve guzeldir fakat uzun boyun tek sıkıntısı 7 aydır body yapıyorum daha yeni sayılırım ama vucut bi turlu dolmuyor

Bir açmadınız gitti şu başlığı, şimdi rahat bırakın 1.75'ten kısa olanlar başlığını :D Boyu 1.75-1.85 arası olanlar kendilerine daha yakın gördükleri başlığa mesaj atabilirler(ya da sizde açın yeni bir başlık).

Hadi yazın bakalım ;)

Arkadaşlar bende bişey sormak istiyorum ,

spor salonunda boyum 182 çıkıyor ama evde ölçünce farklı çıkıyor birde salonda bir adam var benden biraz daha kilolu boyu benden daha uzun çıktı ama ben ondan daha uzun duruyorum işin garip tarafı tam olarak neden böyle çözemedim

kafa_ herkesin boyu uzun benim ki niye kısa

Dostum belkide sadece uzun olanlar yorum attığı içindir :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:50 ----------

Arkadaşlar bende bişey sormak istiyorum ,

spor salonunda boyum 182 çıkıyor ama evde ölçünce farklı çıkıyor birde salonda bir adam var benden biraz daha kilolu boyu benden daha uzun çıktı ama ben ondan daha uzun duruyorum işin garip tarafı tam olarak neden böyle çözemedim

omur eğriliği ,saç , boyun uzunluğu gibi şeyler etkiliye biliyo

Dostum belkide sadece uzun olanlar yorum attığı içindir :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:50 ----------

omur eğriliği ,saç , boyun uzunluğu gibi şeyler etkiliye biliyo

Peki salonda farklı evde neden farklı çıkıyor salonda Baskül şeklinde boy ölçer kafadan işaretlemeli evde mezurayla

yaş 15 inşallah uzarım herkes boy atmış arkadaşlarımdan bi ben atmamışım ya :confused:

aykkabısız 179 ayakkabıyla 180 i geçer heralde.. umarım ayakkabıyla 185i görürürm

Konuyu hortlaticam sanırım
28.04.2015 tarihinde boyumu olcmustum 1.94-1.95 civarındaydı ayakkabı giyince 1.96-1.97 yaz tatiline girmeye 1 hafta var yaz tatilinde sonra ölçülücem bakalım nolcak.
Hedef : 2.00
İnşallah olurum.
Yaş 16

17 yaşındayım ve 1.84 boyundayim 3-4 cm daha uzsam iyi olabilir . ama vücut gerçekten zor doluyor özellikler kollar :

Boy 1.93 kilo 85 şuan, hedef (dc universe superman body) kaç yıl sürerse sürsün sonunda ulaşıcam

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı