1.85'ten Uzun Olanlar

Önemli olan uzun boylu olmak değil, o boyun içini doldurmak ve bu da gerçekten zor bir iş.

Benim boyum 1.89 ve 85 kiloyum.

3,5 sene önce 58 kiloydum yani toplamda 27 kilo aldım. Ama hala istediğim görüntüye ulaşamadım. Şu sıralar az da olsa göbeğimde oluşan yağları eritmeye çalışıyorum.

Şu da varki istediğim görüntüye ulaştığımda benden kısa boylu olanlardan daha iri, daha fit görüneceğim.

Önemli olan zor olanı başarmak. Herkese iyi çalışmalar.

benim boy 1.86 gayet memnunum iri ve heybetli olmaktan hoşlanıyom ama yanımda 1.95 lik birini görünce ah ulan demiyor değilim :D

abiler 16 yaşıma gricem nisanda 173 falanım 185 olmak istiyorum sizce uzarmıyım o kadar

tavsiye edebileceğiniz bişey varmı

günde 100 kere zıplasam faydası olurmu

Son düzenleme:
abiler 16 yaşıma gricem nisanda 173 falanım 185 olmak istiyorum sizce uzarmıyım o kadar

tavsiye edebileceğiniz bişey varmı

günde 100 kere zıplasam faydası olurmu

imkansız gibi 185cm olman... taş çatlasa 182-183'ü görürsün! 185cm'yi görmen için şimdiden 178cm filan olman lazımdı... sen gene de zıpla ve proteinli ve kalsiyumlu gıdaları eksik etme! imkansız gibi dediysek %10 da olsa şansın var en iyi ihtimal ama!

imkansız gibi 185cm olman... taş çatlasa 182-183'ü görürsün! 185cm'yi görmen için şimdiden 178cm filan olman lazımdı... sen gene de zıpla ve proteinli ve kalsiyumlu gıdaları eksik etme! imkansız gibi dediysek %10 da olsa şansın var en iyi ihtimal ama!
kahinmisin ?
ben 16 yaşımda nerdeyse o boydaydım sonradan boy attım belki hyd de o şekilde boy atıcak imkansız bi durum göremiyorum ortada

benimki 1.91 ,hiç bir yere sığamıyorum:D ayaklarım yataktan taşıyor

kahinmisin ?
ben 16 yaşımda nerdeyse o boydaydım sonradan boy attım belki hyd de o şekilde boy atıcak imkansız bi durum göremiyorum ortada

kahin değilim ama o yaşta o boyda olan birisinin 185cm'yi görmesi imkansız gibi! bana ukalalık yapmazsan iyi olur! senin boyun o yaşta 173'ken kaç oldu peki onu da söyle de adama umut olsun!

asıl ukalalık senin yaptığındır ben şu an 186 yım ister inanırsın ister inanmazsın bu gerçek
20 yaşında hala uzayan tanıdığım var bu işleri belli bir kalıba uydurup bu uydurma kalıp üzerinden fikir yürütmek saçmalıktan başka bi şey değil

ya uzatma daha fazla... ben de uzadım 24 yaşıma kadar... senden öğrenecek değilim neyin ne olacağını! nereden bilecem senin o yaşta 173cm olduğunu belki daha fazlaydın... !

Tartışılacak bir konu yok arkadaşlar. 1.85 olabilirsin tabi ki; ama bu senin genetiğine bağlı.

Benim bir arkadaşım lise 1 den sonra bi daha uzamadı.

Benim ise en fazla uzadığım dönem lise yıllarıydı.

lise 1 de 1.80 e yakındım. Mezun olalı 1 yıl olcak ve şu anda 1.90 boyundayım.

Yani 4 yılda 10 santim uzamışım.

Kişiden kişiye değişir anlayacağın...

Bu arada şunu belirtmek istedim; uzun boylulara dar kesim takım elbise hakikaten yakışıyor...Tavsiye ederim yani..:)

1.87-1.88 ile katılıyorum topiğe :D Uzun boylular için ölçü alması gerçekten biraz zor :) Olsun. Vücüdumuz için yapıyorsak sonuna kadar yaparız.Ölmek var dönmek yok thums:

benim boyumda 196. eskiden uzun boy kompleksi vardı bende:) hep kambur duruyordum:(
kilom 125 ti ve çok yağlıydım..1 seneyi aşkın bir süredir body ve koşu yapıyorum ve beslenmeyide öğrendim! şuanda 100 kiloyum,kas oranım arttı yağların çoğundan kurtuldum:) artık kamburda durmuyorum boy kompleksi falanda kalmadı:))
uzun boylu olanların muhakkak spor yapması ve beslenmesine dikkat etmesi gerek bence, uzun boylu olup güzel bir vücuda sahip olmak görüntü bakımından süper bişi..

boyum 174 185 olan veya üstü olan herkesi kutlarım. :D ideal boy denince herkes başka birşey söyler mesela ülkemizde ki kısa boyu kızlar genelde erkekte ideal boyun 175 180 arası olması gerektigini söyler :D ÇÜNKÜ daha uzun olunca yanında cüce durumuna düşmemek için. uzun bi kızda 180 190 arası olsun ister. bu araştırma sonunda 175 ile 185 boy ülkemiz erkekleri için uygun boy oluyor :D

Back
Yukarı