sorma aynı sorun bendede var minübüslere sığmıyorum falan birde yolda geçen yaşlı teyzeler bana bakıp gülümseyip tü tü tü maşallah diyolar ben duyuyorum tabiBenımde 1.90 la 95 arası bişey baya oldu ölçtüreli unuttum. 1.92 ydi sanırım =) birazda yapı olarak geniş oldugum ıcın,munubuse sığamama,taksiye sığamama veya munubusten falan inerken insanların ' mahsallah ' demesıne maruz kalıcak bi durum =) ideal boy bence 1.85.
aynen bendede var o durum arkadaşlar tek oldugum zaman utanıyorum keşke yanyana felan gezsekte insanlar alışsa evde bile kapıdan gecerken kafamı eğipte geçiyorum sürekli banada soruyorlar 2 metreyi geçtinmi felan diye ilk önce rahatsız oluyor insan ama soraları alışıyor ben hep şöle bakıyorum ya cüce olsaydık daha mı iyiydi uzun olmak hepsinden iyi şikayetimiz oluyor bazen ama napcan işte Allahın takdiri en etkilendğimiz durumda bence ayak numarasıdır dimisorma aynı sorun bendede var minübüslere sığmıyorum falan birde yolda geçen yaşlı teyzeler bana bakıp gülümseyip tü tü tü maşallah diyolar ben duyuyorum tabiyada çok dikkat çekiyorsun
not:en bıktığım şey ise sürekli boyumun 2 metre olup olmadığını sormaları bide sizin ailedenmi geliyor yoksa kendiliğindenmi oldu falan replikleri.
benim boyumda 1.88 gayet memnunum boyumdan daha uzun olursanız kızlarda sizi biraz itici bulmaya başlayabilir(yada bana öyle geliyor)çünkü kızların boyu genelde 1.60-1.72 aralığında bu yüzden onların yanında dev gibi duruyosunuz
tekrar söyliyorum uzun boylular bodyde kalkışı kötü bir 100 metrecı gibi düşünün ilk başlarda kısalara göre hacım almakta falan zorlanır ama sonra gümbür gümbür gelirçok daha estetik durur.