SARI KARTAL
Üye
Bu Vücud 5 yıllık Olarak Görünmüyor Omuz Ve Kanat Tam Olarak Gelişmemiş Kol Hacimli Göğüsler Eğer Yarışmalara Katılmıycaksan Bence Normal Yalnız Karın Ve Omuzu Geliştirirsen Daha İyi Olucağını Düşünüyorum ... Görünümünde Artacaktır
"5 sene boş hamallık yapmışsın" diye bir mantığa sahip bir insan, ya gerizekalıdır, ya da IQ yerine ICQ kullanıyordur. İlk sayfaya bakıpta sonradan sonuncu sayfaya gelip yorum yapıp, karşısındaki insanın motivasyonunu azaltmak gayet mantıklı değil mi? Bunu 5 yıla göre kıyaslayarak yorumlayan beyinler, kendinizle kıyaslama yaptığınızda, natural bir şekilde sporu bir hobi ve hayat tarzı haline getirmiş birisi için saygı duymak yerine, boş laflar kullanmayı tercih etmeniz, yapıcılık yerine yıkıcı ve boş konuşmaktan öteye giden birşey değil kanaatimce. Zaten bu bilince sahip olmayan bireylerce daha spor salona başladığı ilk ayda protein tozu sorup, 6. ayda küre giren bireyler olduğunuzu varsayarak, iş hayatı olan ve elinden geldiğince zor şartlar halide yılmayıp, yine de bu sporu yapan bir bireye saygı duymak yerine, bok atmayı tercih etmenizden dolayı, sizi kınıyorum. Bu sağlık için yapılması gereken bir spordur, o zaman amaç ve hedef doğrultusundan şaşmaz, kısa yoldan şişipte, etrafındakilere hava atmak için yapılan birşey değildir.(yarışmalar harici).
Bence özellikle de ülkemizde, günlük hayatta toplumdaki diğer bireylerin abartısız % 90 ından daha iyi bir vücuda sahip kendisi, ve bu onun güzel bir vücuda sahip olduğunu gösteriyor, nitekim Vin Diesel gibi yine ortalamanın üstü bir adama bile zayıf denilen bir forumda, arkadaşa bok atılmaması, çok ta anormal değil kanaatimce.
Saygılar.
Adminden ricam bu konuyu artık kilitleyebilirmi zaman aşımına uğramış bir konu tekrardan uzatılmaya gerek yok sanırım.
Saygılar.
basin takviyesi ve düzenli beslenme olmadıgı icin istesen kolların vucudun o sekilde gözükemez he belki kilo verirsin ozm daha belirgin olabilir deri gerildiginden dolayı gozukur o goruntude hosuna gıtmez onun ıcın bence spor yapma seklını bastan assagıya degıstır 5 yıl yaptım dıyorsun ben 2 ayda yagsız 25 kg aldım 60-85 cıktım simdi bakıyorumda sankı bne 5 yıl yapmısta siz yenı baslamıs gıbı duruyosunuz tabiki amacım kötülemek degil ama bodybulding sporunda herkezin amacı farklı bende atletic natural body yapmaya calısıyorum kimileri sadece agır kaldırmaya farklı farklı bence siz önce hedef belirleyin sonra o hedef için herkezin kullandıgı yontemleri deneyin basarılar
paylastım fotoları ama pek öncesi fotom yok tek tuk idare eder düzeyde 25KG olayı gercektir ama önce allah sonra salondaki herkez sahidimdir böyle bişey olucagını hiç birimiz beklemegimiz icin resim cekmemiştik baslagıcta genelde spora baslar 2-3 calısır bırakırdık bu sefer farklı olduİki ayda yağsız 25 kg aldın öyle mi? Öncesi ve sonrası fotoların varsa paylaşabilirsen sevinirim ama 25 kgmın tamamı kas olamaz.
bu sporda 5. senemdeyim. Bunca caba ve emege karsin, henuz ikinci senesini yasayan arkadaslarin steroidlerle elde ettikleri kazanclari gorunce kiskanmamak elde degil.
Ciplakken veya dar t-shirlerle gorunen bu vucut, isim dolayisi ile giydigim takim elbise veya tulum icinde belli olmuyor. Steroid kullanirsam, (1 yada 2 kur) kalici olarak buyume saglayabilir miyim diye dusunuyorum? Yani bunu kullanan bazi arkadaslarin en basitinden kollarinda normal olmayan bir azmanlik oluyor. Benim kollarim spor hayatimda hic 40cm nin altina dusmedi fakat bu bahsi gecen kisiler gibi durmuyor bir turlu!. Vucudumu atletik yapidan, takim elbiseyle bile belli olacak bodyci yapisini cevirmek istiyorum.
Bunun icin siringayi vucuduma degdirmeme deger mi? Onerilerinizi bekliyorum
paylastım fotoları ama pek öncesi fotom yok tek tuk idare eder düzeyde 25KG olayı gercektir ama önce allah sonra salondaki herkez sahidimdir böyle bişey olucagını hiç birimiz beklemegimiz icin resim cekmemiştik baslagıcta genelde spora baslar 2-3 calısır bırakırdık bu sefer farklı olduweightlifter