1.85cm, 86 kg, soguk zaman, supplementsiz.

Bu sporun dogasi "surekli gelismek" oldugna gore, 1-2 kur Steroid ile durulablrmi?

• siringa bir kez girdi mi, bir daha birakamazsin, surekli vucut ister.

Votes: 262 16,8%
  • 1-2 kur den sonra iyi bir irade ile birakilabilir.

Votes: 155 9,9%
  • 1-2 kur, gereken gelismeyi saglamaya yetmez

Votes: 73 4,7%
  • Zararlari yaninda degmez, spor saglik icindir

Votes: 1.068 68,5%

• Total voters
    1.558
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
xxx bana kalırsa hiç kullanma derim sonuçta kimyasal şeyler bunlar ne kadar zararsız oldukları söyleniyor olsada her bünyede aynı etkiyi yapmayabilir başkasına yarar sana zarar eder bilemezsin ayrıca resimlerinden gördüğüm kadarıyla ihtiyacın olmadığını düşünüyorum

ben 135 kilodan 95 kiloya kadar zayıfladım mücadelem hala devam ediyor ve bu süre içerisinde kesinlikle en ufak bir destek kullanmadım (yağ yakıcı vs.) ben bu 40 kiloyu verdiysem bir 10 kilo daha veirirm diye düşünüyorum

sende bu kadar yapmışsan bu vücudu daha fazlasını da destek almadan yaparsın gibime geliyor

Son düzenleyen: Moderatör:
----- jubile ------

Bel fitigi ameliyati olmam sebebiyle cok sevdigim bu sporu birakmak zorundayim.

Herkese tavsiyem, sporun ilk amacinin saglik oldugunu unutmayin.

----------------Elveda dumblelar....------------------

Bel fitigi ameliyati olmam sebebiyle cok sevdigim bu sporu birakmak zorundayim.

Herkese tavsiyem, sporun ilk amacinin saglik oldugunu unutmayin.

----------------Elveda dumblelar....------------------

Çok geçmiş olsun tabiki en önce sağlık geliyo kasların olmadanda yaşayabilirsin ama ağrıyan bi belle yaşamak imkansız bir şeyi merak ettim temelli mi bırakıyorsunuz eğer böyleyse diet falan uyguluycakmısınız ?

alkole, biraya, sigaraya ve bel fıtığına rağmen; harika bir vücut.

ameliyatı ve sonrasını da paylaşırsan burdaki takipçileri de bu konularda bilgilendirmiş olursun

öncelikle cok güzel bir orantın ve vücudun var bel fıtığına üzüldüm umarım bi süre dinlenip toparladıktan sonra hafif hafifi tekrardan spor yaapbilirsin altyapın olduğu icin toparlaman cok kolay olacaktır.

hepsinin ötesinde bu başlığı açarak spora baslayalı 3 ay olmasına rağmen 2 senelik vücuda yok bu olsa olsa 1 senelik 5 seneliğe yok yav bu olsun olsun hadi 2 senelik falan seklinde değer ve paha biçebilen kişiler olduğunu göstermiş oldun ..saolasın

öncelikle cok güzel bir orantın ve vücudun var bel fıtığına üzüldüm umarım bi süre dinlenip toparladıktan sonra hafif hafifi tekrardan spor yaapbilirsin altyapın olduğu icin toparlaman cok kolay olacaktır.

hepsinin ötesinde bu başlığı açarak spora baslayalı 3 ay olmasına rağmen 2 senelik vücuda yok bu olsa olsa 1 senelik 5 seneliğe yok yav bu olsun olsun hadi 2 senelik falan seklinde değer ve paha biçebilen kişiler olduğunu göstermiş oldun ..saolasın

Güzel açıklama hocam tebrikler thums:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:01 ----------

Bu arada şunu yazmayı unuttum benimde L5 bölgemde bel fıtığı mevcut.12 sene basketbol oynadım bir o kadarda 12 sene boyunca bel ve mide kaslarım'ı çalıştırdım hesap bile edemem kaç tane mekik çektiğimi ama fıtık işte nerden nasıl çıkacağı hiç belli olmuyor :) Sadece benim gibi bu spor'a gönül veren arkadaşlara ufak bir iki lafım olacak ve hepimizin bildiği bu gerçekleri birde benden duyun bu sporu eğer bir ömür boyunca devam ettirmek istiyorsanız ileriki yaşlarınızda kahveler'e değilde spor salonuna gitmek istiyorsanız spor'u adı gibi '' SPOR '' gibi yapın ne kadar çok kulvardan uzaklaşırsanız o kadar çok ileriki senelerinizde hararet yapma riskiniz o kadar fazla olacaktır.Kardeşim sana gerçekten çok geçmiş olsun diliyorum bu arada lafım sana değil sakın yanlış anlama içimden geçenleri yazdım.Bir çok arkadaşım 1 1.5 sene ara verdikten sonra fıtık ameliyatından sonra spora başladı yeter ki iyi bir prof. ameliyat etsin seni ve imkanın varsa GATA'da ameliyat olmaya çalışırsan senin açından daha iyi olacağını düşünüyorum.

Tekrardan geçmiş olsun.

dostum bence steroidlik bir durumun yok. yapma yazık günah hem emeğine hem akıttığın tere. belli ki sen psikolojik olarak kendine baktığın zaman tam olarak istediğin veya amaçladığın hedefe ulaşamadığını görüyorsun. yani şu an bile şurası biraz zayıf kalmış burası biraz daha iyi olabilirdi diyorsan demek ki tam istediğin noktaya gelmemişindir. bence programını değiştir. burada söylenen dostlarından aldığın objektif bakış açıları doğrultusunda belli kas gruplarına özel yeni bir programla tekrardan başla.

Vucut gelistirme sporu, ilgilenen kisilerin cogunlugunda zamanla saplanti haline donusuyor. Bunu hepimiz biliyoruz. Nedenleri eminim cok defa tartisilmistir, buna girmeyecegim. Ama soyleyecegim su, bende bu saplantinin etkisindeyim sanirim.

isim geregi arabistan-yemen ve qatardan sonra su an Baku'deyim..

Ameliyattan sonraki 70.gun duz kosulara basladim.. (bu zamana kadar doktorun verdigi bel hareketlerini aksatmadan yaptim) o zamanlar oksururken veya hapsirirken falan belimde hafif agri hissediyordum.
1 subat itibariyle ameliyatin 95.gununde spor salonuna basladim. haftada 3 gunluk program yaptim kendime, vucudu 2 bolgeye ayirdim ve az kilo cok tekrar prensibiyle hareketlerimi yapiyorum.
Tabi verdigim 6 aylik ara ve bu ara esnasinda bolca yeme-icme neticesinde vucudum kuculmus, spor salonunda yeni yetme tabir edilen azeri arkadaslarin bile kaldirdigi kilolari kaldiramaz durumu gelmisim.

Ama yilmadan ve umutsuzluga kapilmadan eski gunlerin ozlemiyle devam edecegim. Sonucta 'kas hafizasi' tezine inaniyorum ve aldigim 2 ad. optimum whey'e de guveniyorum :)

sen hard body ye uzak oldugun ıcın anlamazsın bu soyledıklerın cogu ınsan ıcın anlamlıdır ama bır bodycı ıcın anlamsızdır ben spor salonunda olmek ıstıyorum bana bır olympıa versınler 10 yıl omrumu alsınlar.d ve ben sadece boyle deılım bu ısı musabık olarak yurutup pro olmak ısteyen herkes boyledır.jay cutler 130 kilo pıtbull deılkı cene kası falan yapsın yuzu herılsın o kıloda olacak şey .d (bu arada jay cutler 4 kez mr olypıadır.d+5 kez 2. olmuştur ve 2. lik alanında bu rekorun sahibidir..)

Vucut gelistirme sporu, ilgilenen kisilerin cogunlugunda zamanla saplanti haline donusuyor. Bunu hepimiz biliyoruz. Nedenleri eminim cok defa tartisilmistir, buna girmeyecegim. Ama soyleyecegim su, bende bu saplantinin etkisindeyim sanirim.

isim geregi arabistan-yemen ve qatardan sonra su an Baku'deyim..

Ameliyattan sonraki 70.gun duz kosulara basladim.. (bu zamana kadar doktorun verdigi bel hareketlerini aksatmadan yaptim) o zamanlar oksururken veya hapsirirken falan belimde hafif agri hissediyordum.
1 subat itibariyle ameliyatin 95.gununde spor salonuna basladim. haftada 3 gunluk program yaptim kendime, vucudu 2 bolgeye ayirdim ve az kilo cok tekrar prensibiyle hareketlerimi yapiyorum.
Tabi verdigim 6 aylik ara ve bu ara esnasinda bolca yeme-icme neticesinde vucudum kuculmus, spor salonunda yeni yetme tabir edilen azeri arkadaslarin bile kaldirdigi kilolari kaldiramaz durumu gelmisim.

Ama yilmadan ve umutsuzluga kapilmadan eski gunlerin ozlemiyle devam edecegim. Sonucta 'kas hafizasi' tezine inaniyorum ve aldigim 2 ad. optimum whey'e de guveniyorum :)
hayirli olsun kisa zamanda toparlarsin arayi dert etme sakatlanmadan caslis ama

sen hard body ye uzak oldugun ıcın anlamazsın bu soyledıklerın cogu ınsan ıcın anlamlıdır ama bır bodycı ıcın anlamsızdır ben spor salonunda olmek ıstıyorum bana bır olympıa versınler 10 yıl omrumu alsınlar.d ve ben sadece boyle deılım bu ısı musabık olarak yurutup pro olmak ısteyen herkes boyledır.jay cutler 130 kilo pıtbull deılkı cene kası falan yapsın yuzu herılsın o kıloda olacak şey .d (bu arada jay cutler 4 kez mr olypıadır.d+5 kez 2. olmuştur ve 2. lik alanında bu rekorun sahibidir..)

O zaman Hardbody ci tavsiyelerini özelden at Arkadaşa.Bizim gibi İnsanları özendirme sadece bodyci olmak isteyen kullansınthums: 4 müş haklısın

şimdi yarışmalara girecek vücut üzerine yoğunlaşmak var ... birde bu arkadaşımız gibi sade bir vücut için çalışmak var .... steroid felan almana gerek yok arkadaşım . iyi yoldasın

5 senenin 4 senesi boşa gitmiş gibi gözüküyor,geçmiş olsun diyorum ve umarım daha iyi bir vücuta kısa sürede kavuşursun,tavsiyem 5 senedeki yanlışlarını bulup düzeltmen.

bende azeriyim:) acıkcası ılk sayfadakı resmınızı gorunce hep hayalımdekı vucudu gordum vucudunuz 5 senede ıyı gelısmemıs dıyorlar haklılar ama mesala ben 5 senede sızınkı gıbı olsam benım ıcın bır basarıdır cunku tum cocuklugum kılo yuzunden heva oldu artık o lanet kılolarımı verdım kas inşasına calısıyorum 5 senede sızınkı gıbı olsam bana yeterlıdır spora baslamanıza sevındım spor sağlık ıcındır ama bı sure sonra ınsan hırs yapmaya baslıyor ve saglık ıcın oldugunu unutabılıyor aşırılığa kacmamak gerek herkeze spor hayatında başarılar dılerım.

sızın vücüdunuz dışardaki kişilerden 100 kat daha ıyı.

Son düzenleme:
geçmiş olsun umarım en kısa zamanda eski performansını yakalarsın...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı